Affiliatie-links

Door de uitdagingen op gezondheidsvlak is het voor mij op het moment niet mogelijk om te werken in een ‘normale’ baan. Gelukkig hebben we het financieel goed genoeg om rond te komen, zelfs zonder dat ik een uitkering heb. (Dit schreef ik voordat ik Kangen Water ging drinken ;-))

Toch speelde bij mij steeds de vraag; hoe kan ik leven in overvloed als ik zelf geen geld verdien. Ik vertrouw erop dat er steeds voor mij gezorgd wordt, maar ik besefte me ook dat ik zoveel meer zou kunnen doen als ik meer geld zou hebben.

Ik besloot te gaan werken met affiliatie-links. Alles wat jij via zo’n link besteld wordt gewoon verwerkt bij de bedrijven, ik krijg een beloning voor de reclame die ik maak, maar ik heb dus verder niets te maken met verzending, retour en klantenservice. Voor jou verandert er dus niet mbt het bestel- en ontvangstproces.

Door op een passieve manier inkomen te generen, via affiliatielinks en online verdienmodellen ben ik ‘presteren’ en een ‘inkomen verdienen’ los van elkaar gaan zien. Ik mag op mijn eigen manier geld verdienen en daarnaast doen waar mijn hart ligt, namelijk delen waar ik veel van geleerd heb! Ik kan eigenlijk met geen pen beschrijven wat een enorme vrijheid me het heeft gegeven om te ervaren dat ik dus niet per se via ‘de normale standaard’ hoef te werken.

Op het moment werk ik als affiliatie-partner van Bol.com.  Voorheen gebruikte ik meer affiliatie-links, maar die heb ik stop gezet omdat ik me bv. niet plezierig benaderd vond of me niet goed voelde bij de voorwaarden.

Boeken algemeen

Ook achter de verkoop van het apparaat dat het Kangen Water maakt zit een verdienmodel. Ik ben zo dankbaar dat deze manier van geld verdienen op mijn pad gekomen is. Voor mij is het win-win; ik kan mensen verder helpen op gebied van gezondheid én, als ze daar belang bij hebben, op financieel gebied! En voor mezelf geldt dat ook…. het ontdekken van Kangen Water hielp me letterlijk weer aan de gang; op lichamelijk maar óók op zakelijk gebied! Hoe mooi is dat?! #dankbaar!