Online geld verdienen

Door de uitdagingen op gezondheidsvlak is het voor mij op het moment niet mogelijk om te werken in een ‘normale’ baan. Gelukkig hebben we het financieel goed genoeg om rond te komen, zelfs zonder dat ik een uitkering heb.

Toch speelde bij mij steeds de vraag; hoe kan ik leven in overvloed als ik zelf geen geld verdien. Ik vertrouw erop dat er steeds voor mij gezorgd wordt, maar ik besefte me ook dat ik zoveel meer zou kunnen doen als ik meer geld zou hebben.

Ik besloot te gaan werken met affiliatie-links. Alles wat jij via zo’n link besteld loopt verder via deze bedrijven, ik krijg een beloning voor de reclame die ik maak, maar ik heb dus verder niets te maken met verzending, retour en klantenservice. Voor jou verandert er dus niet mbt het bestel- en ontvangstproces.

Door op een passieve manier inkomen te generen, via affiliatielinks en online verdienmodellen ben ik ‘presteren’ en een ‘inkomen verdienen’ los van elkaar ben gaan zien. Ik mag op mijn eigen manier geld verdienen en daarnaast doen waar mijn hart ligt, namelijk delen waar ik veel van geleerd heb!

Op het moment werk ik als affiliatie-partner van Bol.com, Life-Maxx en Vertellis.nl. Een aantal anderen heb ik stop gezet omdat ik me bv. niet plezierig benaderd vond of me niet goed voelde bij de voorwaarden.

Boeken algemeen

Ook de verkoop van het apparaat dat het geïoniseerde alkalische water maakt gaat via een affiliatie link. Ik ben zo dankbaar dat deze manier van geld verdienen op mijn pad gekomen is. Voor mij is het win-win; ik kan mensen verder helpen op gebied van gezondheid én als ze daar belang bij hebben op financieel gebied en ik heb zelf weer een business op kunnen zetten!