Contact

Wil je in contact met mij komen dan kan dat.

Je mag me benaderen met vragen over mijn blogs, het Kangen water en tips of oefeningen die ik deel via mijn facebook-groepen.

Je kunt met het beste bereiken door te bellen of via persoonlijke berichten via fb-messenger of whats-app (06-30762202). Doorgaans beantwoord ik berichten binnen twee dagen. (in het weekend en vakanties kan het wat langer duren).

Wil je me mailen dan kan dat ook. Ik ben het beste bereikbaar via het e-mail adres: johanna@koopmanmail.nl. Met specifieke vragen over het Kangen water kun je me mailen op water@koopmanmail.nl

Vraag me gerust naar de link voor de eerstvolgende presentatie of kijk in de Facebookgroep of op mijn telegramkanaal.

Vind je het gewoon leuk om me te volgen ga dan naar mijn persoonlijke fb-pagina of lees mee op telegram. Je bent altijd welkom! (NB. doordat ik de verandering van de voorwaarden van FB niet accepteer, ben ik daar binnenkort waarschijnlijk niet meer te vinden).

NB. ik werk niet meer als therapeut en probeer alles wat ik doe gratis/voor een vrije gift aan te bieden (muv het Kangen apparaat omdat die verkoop via Enagic loopt).
Heb je wat aan mijn tips of adviezen dan mag je altijd een donatie overmaken.
10% van wat ik ontvang middels donaties of inkomsten gaat naar een goed doel!

Deze manier van werken haalt voor mij het ’moeten’ verdienen dmv geld weg en voor mij zijn dit de eerste stappen naar een wereld waar geld niet meer de rol speelt die het nu speelt.

Liever geef ik, omdat ik daar zelf ook energie uit haal. Ik vertrouw erop dat er, door te geven, ook voor mij gezorgd wordt!
(NL22Rabo0304955825)