Doe eens gek, ik probeer het uit…

Oké, tijd om eerlijk te zijn naar mezelf!

Ik heb mezelf lange tijd onder druk gezet omdat ik vind dat ik moet werken… ik wil meedraaien in de normale maatschappij, ik wil collega’s hebben om me te kletsen en te lachten, ik wil graag een stukje financiële inbreng dragen, ik wil erbij horen! Herkenbaar voor iemand van jullie?

Helaas lukt dat op dit moment (nog?) niet op de normale manier, want mijn lichaam vraagt nog teveel energie om veel te doen en om daarnaast energie over te houden voor de kinderen en alles wat bij het normale gezinsleven hoort. Dus kom ik bij deze terug op mijn besluit om vanaf september weer te proberen aan het werk te gaan.

Want dat is wat ik wilde… een baantje zoeken van een paar uur per week (hooguit 8), zodat ik rust kon gaan ervaren in het ‘willen bijdragen’. Daarnaast zou ik dan, dacht ik, genoeg ruimte over houden om vanuit huis content te gaan produceren voor ‘Over-Leven’, content delen over waar het volgens mij in het leven om gaat… maar ook op een rijtje zetten hoe ik daar verder mee wilde, want zoals ik voor de vakantie al aangaf is er wel wat in mijn beeld daarover veranderd…. Al kon ik niet precies aangeven hoe of wat…

Maar vorige week was ik bij het Spirit Business Event en ohhh wat heeft dat me veel gedaan! Er borrelt van alles, waar ik hopelijk volgende week meer over ga schrijven/vertellen. Voor mij is het zoveel duidelijker geworden hoe ik verder wil gaan…

Vandaag ben ik druk bezig geweest met de website ‘Over-Leven’, eindelijk schrijf ik alle pagina’s af om zo ook mijn verhaal neer te zetten. En ik heb besloten om een partnership met Bol.com aan te gaan. Dit houdt in dat ik een link van Bol.com op mijn website plaats en jij gemakkelijk vanaf daar een bestelling kunt plaatsen. Ik doe dat omdat ik op mijn site een boeken-tip-lijst plaats en ik het mooi zou vinden als jij via mijn site boeken vindt die jou gaan inspireren. Door de link van Bol.com te plaatsen is het voor jou gemakkelijk om te bestellen én kan ik daarvan mee profiteren in de vorm van commissie. Affiliatie-marketing heet dat.  Overigens kun jij alle bestellingen die je via bol.com wilt doen via deze link plaatsen (dus het hoeven niet per se boeken te zijn). Enneh, ik kan niet zien wat jij besteld en jij betaald geen cent meer! J.

Ik ga me de komende tijd inlezen in affiliatie marketing, want ik vind het nu nog een beetje raar om er gebruik van te maken, maar aan de andere kant denk ik wel dat het een lonende manier kan zijn om toch wat te verdienen nu ik door omstandigheden dit niet kan doen in een vast dienstverband of eigen bedrijf. Bovendien kan ik de content die ik wil uitwerken zo gratis aan gaan bieden ipv te starten met een membership-site, waarvoor lezers een vast bedrag per maand zouden moeten betalen. Als je het leuk vindt houd ik je op de hoogte van mijn bevindingen! En ik ben ook wel benieuwd of er mensen die meelezen bekend zijn met deze manier van marketing, ik hoor het graag!