Kangen Water 10-daagse

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is rethink-your-drink.jpg

Mensen zijn ‘rare’ wezens.. of mag ik dat niet zeggen?

In mijn praktijk hoorde ik het vaak: ‘ik heb er alles voor over om me maar weer wat beter te voelen’, vervolgens verzuchtte men vaak dat de consulten of de supplementen zo duur waren… waarop ze na een paar keer dan toch vaak blij waren dat ze geweest waren.
Hoe je het ook went of keert, als wij iets zien of horen, denkt ons hoofd vaak meteen aan een prijs en hangt daar een oordeel aan.

We hebben alles voor onze gezondheid over…. zeggen we, maar we willen liefst wel van te voren weten of iets helpt… en dat is begrijpelijk, want zo kun je immers inschatten of het de investering waard is!

Sinds ik Kangen Water ben gaan gebruiken, is mijn leven compleet veranderd. Ik kan weer van alles en geniet met volle teugen. Voel ik me elke dag helemaal energiek en happy de peppy? Zeker niet, maar bij wat het was kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik durfde te zeggen: ’we kopen dit apparaat, want ik heb het over voor mijn gezondheid’. Was dat een risico? Ja en nee… ’t risico dat het me niet ging helpen, maar toch ook geen risico omdat het sowieso betekende dat we met ons hele gezin beter voor ons lichaam gingen zorgen.
Ondertussen is het voor mij overduidelijk: al zou ik elk jaar een nieuw apparaat moeten kopen, dan deed ik dat zonder twijfel. Zo overtuigd ben ik nu van de kracht van dit water!
 
Maar goed… onbekend maakt onbemind en daar ga ik wat aan veranderen. Ik ga bekendheid geven aan het water dat me zo helpt! Waarom? Omdat ik het wel van de daken wil schreeuwen dat dit water bestaat en dat het jou mogelijk ook enorm kan gaan helpen!

De komende 10 dagen ga ik elke dag informatie met je delen over Kangen Water. Ik ga het niet, zoals bij veel dingen, opbouwen en dan met een mooie aanbieding komen, nee… het is wat het is. De info is helder en de prijs ook! Duur? Dat hangt van jouw verwachting af…Enagic levert de Rolls Royce onder de water ionisatoren. Je koopt bij hen dan ook een medisch gecertificeerd apparaat dat minimaal 20 jaar meegaat. (incl. 3-5 jaar garantie)

Maar wat koop je dan precies met zo’n apparaat? Wat mag je verwachten? Daar geef ik je de komende 10 dagen antwoord op! Dus lees en kijk lekker mee…  ongeacht of je in Nederland, Amerika, Canada of Australië meeleest… het apparaat is overal beschikbaar en ik help je graag verder! Aan het eind van de 10 dagen laat ik je weten dat je dit water vrijblijvend uit kan proberen (in Nederland ;-)) maar dat wist je al hè?! dus noem ik het hier ook alvast….
Heb je nu al besloten dat je dat wilt, laat het dan weten… dan sta je vooraan in de wachtrij voor een leenapparaat. Als je in de buurt woont mag je het water ook bij mij thuis ophalen, dan kun je direct beginnen 😉

Tot slot: geloof vooral niets van wat ik schrijf op deze FB-pagina… vorm je eigen mening of oordeel, maar zorg er wel voor dat je die baseert op eigen onderzoek én ervaring.

Alle posts van de Kangen Water 10-daagse vind je hier.