Kangen Water

Zoals ik hier al schreef heeft het Kangen Water mijn leven compleet veranderd. Graag laat ik jou ook kennis maken met dit water en daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

Voor meer informatie verwijs ik je ook graag naar mijn officiƫle website van Enagic over het Kangen Water. Hier vind je informatie over de verschillende apparaten en ook alle bijbehorende prijzen. Let op! De prijzen zijn exclusief BTW. Wil je een overzicht van alle prijzen inclusief BTW, neem dan gerust contact met me op. LET OP! De prijzen die genoemd worden gelden tot 31 december 2022. Per 1 januari wordt er een prijsstijging doorgevoerd.

Je kunt mij een link krijgen voor een online Zoom-presentatie. Tijdens deze presentatie kun je ook gelijk jouw vragen stellen.

Wil je eerst een korte presentatie zien over het Kangen Water klik dan hier. Dit is een presentatie van Enagic mbt de SD501, een van de beste apparaten die ze verkopen.

Wil je extra informatie, dan vind je hier nog meer video’s van oa een aantal artsen. Daarnaast vind je hier ook leuke video’s mbt koken en schoonmaken. Video’s die ik zelf gemaakt hebt over het Kangen Water vind je op mijn YouTube kanaal.

Voor reviews van Kangen Water gebruikers klik dan hier.

De beste informatie vind je natuurlijk door het water zelf te ervaren en ook die mogelijkheid is er! Neem gerust contact met me op, dan vertel ik je graag over de mogelijkheden!