Kangen Water

Zoals ik hier al schreef heeft het Kangen Water mijn leven compleet veranderd. Graag laat ik jou ook kennis maken met dit water en daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

Voor meer informatie verwijs ik je ook graag naar mijn officiƫle website van Enagic over het Kangen Water. Hier vind je informatie over de verschillende apparaten en ook alle bijbehorende prijzen. Let op! De prijzen zijn exclusief BTW. Wil je een overzicht van alle prijzen inclusief BTW, neem dan gerust contact met me op.

Bij interesse in het Kangen Water adviseer ik altijd om een (online Zoom-)presentatie bij te wonen, zodat jij snapt waarom dit water zulke bijzondere eigenschappen heeft. Tijdens deze presentatie kun je ook vragen stellen.
Vraag me gerust naar de link voor de eerstvolgende presentatie of kijk in de Facebookgroep of op mijn telegramkanaal.

Wil je eerst een korte presentatie zien over het Kangen Water klik dan hier. Dit is een presentatie van Enagic mbt de SD501, een van de beste apparaten die ze verkopen. De presentatie is in het Engels, maar door rechtsonder op CC te klikken, kun je kiezen voor Nederlandse ondertiteling.

Wil je extra informatie, dan vind je hier nog meer video’s van oa een aantal artsen. Daarnaast vind je hier ook leuke video’s mbt koken en schoonmaken. Video’s die ik zelf gemaakt hebt over het Kangen Water vind je op mijn YouTube kanaal.

Vind je het fijn om ervaringen van anderen te lezen? Klik dan hier voor reviews van Kangen Water gebruikers.

De beste informatie vind je natuurlijk door het water zelf te ervaren en ook die mogelijkheid bied ik, door jouw het Kangen Water vrijblijvend drie weken te laten proberen! Neem gerust contact met me op, dan vertel ik je graag over de mogelijkheden!