Kangen water

Kangen betekent in het Japans ‘terug naar de bron’. Het water is door de ionisatie vergelijkbaar met gletsjerwater, het gezondste water op aarde. Kangen Water is basisch en bevat veel antioxidanten en is fijn van structuur. Hierdoor helpt het Kangen Water het lichaam te ontgiften, ontzuren en hydrateren. Daarnaast komt het water gemakkelijker de cellen binnen, waardoor opname en afgifte van voedings- en afvalstoffen beter verloopt. Het Kangen Water hielp mij enorm om te herstellen en weer in balans te komen. Ik mocht na jaren van veel platliggen ten gevolge van chronische vermoeidheid weer ervaren wat er allemaal nog mogelijk was!

Vanuit die ervaring heb ik besloten om informatie over het Kangen Water te gaan delen, zodat steeds meer mensen de mogelijkheid hebben om te ervaren wat dit water voor hun leven kan betekenen.

Op mijn website kun je verschillende dingen terug vinden:

Wil je mijn persoonlijke ervaring met het Kangen Water lezen, klik dan hier.

Wil je weten wat Kangen Water in het lichaam doet, klik dan hier.

Over Kangen Water en duurzaamheid lees je hier.

Vind je het prettig om mijn ‘Kangen Water 10-daagse‘ posts van Facebook (nog eens) te lezen? Klik dan hier.

Vind je het fijn om video’s te kijken over Kangen Water, de toepassingen van Kangen Water en bevindingen van artsen van over de hele wereld, klik dan hier. Je gaat dan naar de pagina voor extra informatie en kunt daar zoeken naar wat jouw interesseert.

Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een Kangen apparaat dan help ik je graag verder!
Er zijn verschillende mogelijkheden:
– je hebt inmiddels genoeg informatie gekregen (evt. ook door het bijwonen van een presentatie) en besluit een apparaat aan te schaffen: Super! Laat het me weten, dan help ik je met invullen van de formulieren. Indien gewenst help ik je ook met aansluiten van het apparaat bij jou thuis.
– je wilt eerst nog veel meer informatie over het Kangen Water. Dat kan, je kunt mij bellen of mailen voor informatie. Daarnaast geef ik presentaties (bij mij thuis en op locatie). Tijdens een presentatie laat ik dmv proefjes zien wat de verschillen zijn tussen bv. kraanwater, mineraal water, Sprite en Kangen Water. Daarnaast is er alle gelegenheid om vragen te stellen.
– je zou het eigenlijk wel eens uit willen proberen. Ook dat is mogelijk, neem daarvoor contact met me op. Je kunt bij mij water ophalen om zelf te ervaren wat het water voor je doet óf we kijken naar de mogelijkheden van een leenapparaat, zodat je het water een aantal weken kunt ervaren!

Mocht je meer informatie willen of heb je specifieke vragen, neem dan gerust contact met me op.

Disclaimer: ondanks de goede resultaten van het gebruik van Kangen Water bij veel verschillende ziektes en aandoeningen, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Bovendien kan de informatie op mijn website nooit het advies van een arts of specialist vervangen. Vraag bij lichamelijke of psychische klachten altijd de juiste medische hulp!