Extra informatie over het Kangen water

Hopelijk heb je door het lezen van mijn pagina ‘Kangen water‘ al veel inzicht gekregen over wat Kangen water is en welke werking het kan hebben op jouw lichaam.

Toen ik in contact kwam met het Kangen water kon ik vlot beslissen dat ik het wilde gaan gebruiken omdat ik de nodige achtergrond kennis heb door mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut. Toch was ik erg onder de indruk van de resultaten die ik voelde, want om heel eerlijk te zijn had ik niet durven hopen dat ik zo zou opknappen…

En dus werd ik alsnog nieuwsgierig, want wat zorgde er nu eigenlijk voor dat mijn lichaam compleet anders ging functioneren? Wat deed dat water nou precies voor mijn lichaam? Hoe was dit te verklaren? Ik ging op zoek en vond een heleboel informatie die ik hier met jou deel.

Bij de verschillende video’s geef ik even het onderwerp aan, zodat je zelf kan kijken wat je interessant vindt om te bekijken, want wellicht spreekt niet alles je aan.

Veel kijk- en leesplezier, ik hoop dat er voor jou net zo’n nieuwe wereld open mag gaan als voor mij gebeurd is!!

De site van Enagic (met een overzicht van de cerificaten die ze hebben)

De Europese site van Enagic over wat Kangen water is  

Een overzicht van welke types water er zijn

Hoe werkt alkalisch geioniseerd water? (Engels)

Wat zeggen dokters over Kangen water? (Engels)

Je hersenen en water. Een korte Engelse video van dr. Corinne Allen over de invloed van water op onze hersenen. (voor een uitgebreide video kijk dan ook in het E-book met video’s)

Houd je van koken? Kijk dan deze video over de invloed van Kangen water met betrekking tot smaak van ons voedsel (Engels)

Sport je graag? Kijk dan deze video over de invloed van Kangen water op jouw lichaam bij extra inspanning. (Engels)

Huisdieren in huis? Ook zij profiteren van het Kangen water zoals blijkt uit deze video! (Engels)

E-book (Engels alleen tekst)

E-book met video’s (Engels). Door op de link te klikken kom je in een document met veel informatie, maar ook video’s van verschillende dokters, onderzoekers en therapeuten. Hieronder een overzicht van de onderwerpen die behandeld worden, scroll vervolgens in het document van het E-book naar de naam van de onderzoeker/arts die bij het onderwerp hoort.

#Dr Robert Wright is van het American Anti Cancer Institut. Kangen water staat op nummer 1 aanbevolen door hen.

#Dr Hiromi Shinya, uitvinder van de colonscopie. Hij geeft al zijn patiënten op Kangen water.
#Dr Corinne Allen heeft een hersencentrum en heeft hele goede info uit de praktijk bij veel problemen mbt de hersenen. (Deze video sprak mij enorm aan, omdat ik er zoveel voor mijn eigen situatie uithaalde!!) Ken je mensen met hersenletsel, depressie, angsten? Deel deze video dan met hen!
#Dr Dave Carpender is die acupuncturist.
#Dr Tim McKnight is een arts die er via een familielid aan kwam, zeer sceptisch was en nu, na jaren van onderzoek een zeer tevreden expert is, die het aan al zijn patiënten geeft.
#Dr Horst Filtzer heeft veel studies gedaan naar Electrolysed Reduced Water.
#Peggy Parker is een voedingsexpert met veel ervaring hiermee.
#Shan Stratton is de specialist op sportgebied

Heb je zo voldoende informatie gevonden? Of ben je nog skeptisch over wat dit water voor je kan doen? Dat mag en is ook wel logisch. Wellicht ben je via google ook een artikel van skepsis tegen gekomen. Dan is het misschien ook interessant om een bestand te lezen van iemand die bekend is met het Kangen water en reageert op het artikel van Skepsis. Je vindt het hier.

En verder? Het is jouw keuze of je je laat leiden door de dingen die op het internet te vinden zijn óf dat je je laat leiden door informatie die je persoonlijk kunt onderzoeken.
Ik kan jouw een presentatie geven over het water én de mogelijkheid om zelf te ervaren wat dit water voor jouw lichaam doet. Ik zou zeggen, probeer het uit en vorm dan een mening die gebaseerd is op jouw eigen ervaring!

NB. Wanneer je googled op Kangen water en bv diabetes (of een andere aandoening) vind je nog meer informatie…