Dag 1: goed voor jezelf zorgen vs. kosten

Goed voor jezelf zorgen, hoe doe je dat? En wat mag dat kosten?
We besteden aandacht aan onze voeding, geven geld uit aan supplementen en besteden geld en tijd aan dingen waar we een goed gevoel door krijgen.

Ik heb jarenlang meer dan 1000 euro besteedt aan supplementen… per jaar. Ook in mijn praktijk adviseerde ik regelmatig gebruik van supplementen. Als aanvulling op een dieet, of om tekorten in het lichaam weg te werken.
Toch bleek altijd dat de een beter reageerde op supplementen dan de ander. Bij mezelf leek het erop dat mijn lichaam altijd moeite had met de opname van stoffen en daarnaast ook met de afvoer van stoffen.

En terwijl ik toch dacht goed voor mijn lichaam te zorgen, knapte ik niet op. Niet door gezonde voeding, niet door het weglaten van bv koolhydraten, niet door supplementen en niet door allerlei therapieën… Voor mijn hersenschudding lukte het, ondanks veel vage klachten, om op de been te blijven, na de hersenschudding niet meer…

De missing link voor mij bleek mijn hydratatie te zijn, of te wel… ik leed aan chronische uitdroging, waardoor een heleboel voedingsstoffen niet opgenomen konden worden en afvalstoffen niet goed afgevoerd werden.

Nu ik dit heb op kunnen lossen, slik ik nauwelijks nog supplementen en voel ik me beter dan ooit. Hoog tijd dus om nog meer informatie te gaan delen over hoe dat mogelijk is.

De komende dagen neem ik jou dus mee in de wondere wereld van Kangen Water.

‘Waarom?’ Omdat het jouw leven wellicht ook kan veranderen!

‘Of dan mijn tijdlijn niet letterlijk overstroomt met berichten over hetzelfde?’ Misschien wel, maar jij kunt zelf kiezen of je de info volgt of niet. Als er door de informatie die ik deel weer mensen geholpen worden naar een mooier leven, dan weet ik waar ik het voor gedaan heb!

Vandaag de start van deze 10-daagse met een video. Vanaf morgen steeds een post met andere informatie… In de video noem ik meteen een richtprijs (verschilt per apparaat) en ik weet dat dat jou kan afschrikken. Toch doe ik het, zodat jij meteen weet waar je aan toe bent. Ik ben open in alles en ik hou er niet van dingen uit de weg te gaan, dus dit geldt ook voor alle angsten en beperkende overtuigingen op gebied van geld, waarde en ‘het is niet voor mij weggelegd’. Ik sta achter het apparaat en ook achter de prijs, omdat ik weet waarom Enagic die prijs vraagt én omdat ik weet wat het apparaat waard is.

Haak je af bij het zien van de prijs? Prima, dan vooral niet meekijken de komende dagen. Wint jouw nieuwsgierigheid het van jouw oordeel over de prijs? Super! Zo creëer je i.i.g. een open houding naar de informatie van de komende dagen. Bij vragen mag je altijd contact met me opnemen!
Ook als je het water zelf wilt ervaren, dan kan dat. Voor de leenapparaten is er op het moment een wachtlijst, inplannen kan vanaf maart!

Weet jij iemand die evt. ook baat zou kunnen hebben bij deze informatie? Tag diegene gerust of deel het bericht. Hoe meer mensen zich bewust worden van wat er nog meer mogelijk is, hoe beter!

NB. Alles wat ik schrijf in mijn fb-posts komt voort uit eigen studie en ervaring en hier kan dan ook geen enkele garantie of conclusie aan onttrokken worden tav de werking van het water bij anderen. Voor medisch advies moet je altijd een arts of specialist raadplegen.