Dag 10: ervaringen van gebruikers

Nou, in deze 10 dagen tijd heb je al heel wat informatie gekregen over het Kangen Water en ik hoop dat je er veel van opgestoken hebt. Hopelijk kun jij op basis van alle info een overweging maken of de aanschaf van een Kangen apparaat wellicht wat voor jou is.
Is het wat voor je, maar hik je nog steeds aan tegen de prijs?
Kijk dan rechts op de foto bij deze post, dit geeft mooi weer dat het wel of niet aanschaffen van een Kangen apparaat vaak gewoon een kwestie is van prioriteiten stellen.
Wat is voor jou belangrijk om in te investeren? Je gezondheid? Het milieu? Beide? Of wellicht een auto of vakantie? Jij kiest…
(soms is het goed om te beseffen waaraan je nog meer ‘grote’ bedragen uitgeeft… een auto, een keuken, badkamer, een vakantie… en hoelang je daarmee doet… dan zie je investeren in jouw gezondheid wellicht ineens in een ander licht)

Tot slot van deze 10-daagse geef ik graag nog wat ervaringen weer van mensen die recent met Kangen Water in aanraking zijn gekomen. Wat zij ervaren geeft natuurlijk geen garantie voor wat jij zult ervaren, maar door het lezen van deze stukjes snap je in ieder geval waar mijn enthousiasme over het water én het delen van deze informatie vandaan komt!

Mijn eigen review: Kangen Water gaf mij mijn energie weer terug. Ik heb geen last meer van de overprikkeling en oververmoeidheid die ik mijn leven lang ervoer, maar na een hersenschudding zo heftig was geworden dat ik de dagen niet meer door kwam zonder plat te liggen. Het is niet onder woorden te brengen hoe blij ik ben, dat ik nu weer, zonder er over na te denken, op stap kan gaan met ons gezin! Ik kan de dagelijkse dingen gewoon volhouden!

Bevindingen van anderen:
(NB. sommige veranderingen waren al binnen enkele dagen te merken!)
* de blessure aan mijn elleboog was na een poosje Kangen Water drinken ‘ineens’ verdwenen;
* mijn vrouw zegt dat ik veel relaxter ben… ‘ik denk dat dat ook wel klopt eigenlijk….’
* ik heb geen hoofdpijn meer, terwijl ik hier mijn hele leven vaak last van had;
* ik ben fitter, slaap beter en merk dat ik veel helderder in mijn hoofd ben. Hierdoor heb ik zelfs na een lange werkdag nog puf om wat te doen;
* ik word ’s nachts niet meer wakker van buikpijn (veroorzaakt door chronische darmontstekingen);
* ik heb geen last meer van brandend maagzuur;
* ik slaap door ’s nachts!! Ik slaap ook veel dieper nu, dit heb ik nog nooit gehad!;
* de pijn in mijn heup is verdwenen;
* sporten gaat veel beter, ik verbreek mijn eigen records en ren en fiets veel makkelijker;
* eindelijk hebben we iets gevonden waarmee we gemakkelijk en goed schoon kunnen maken zonder chemicaliën;
* ik ben al lekker afgevallen sinds ik Kangen Water drink;
* ik drink praktisch geen koffie en cola meer, gewoon geen behoefte meer aan.

Ben je geïnteresseerd of ben je juist sceptisch? Super!!
Geef jezelf in beide gevallen de ruimte om open te staan en te mogen ervaren wat Kagen Water voor jouw lichaam kan betekenen. Alleen dan weet je echt waar je het over hebt!

Heb je nog vragen of wil je het water uitproberen? Dan weet je me te vinden!

Tot slot wil ik je graag bedanken voor het meelezen én proosten, op jouw gezondheid en jouw leven!

Op de avond van de 10e dag voegde ik toch nog een stukje toe:

Vanavond wilde ik de Kangen Water 10-daagse dan toch echt afsluiten met een overzichtje van de verschillende watersoorten en een opsomming van gebruik (slechts een deel… 😉)

Maar ik maak de post iets langer, want wil nog even wat delen… afgelopen jaar schreef ik regelmatig over dankbaarheid en vandaag kwam dat enorm binnen….
Hoe dankbaar kan een mens zijn!!

Vanmorgen mocht ik eerst bij iemand helpen de bestelformulieren voor een Kangen apparaat invullen.💝
Daarna door om met een lieve vriendin en onze zonen naar een trampoline-park (? hoe heet dat?) geweest. Zij samen springen, wij aan de thee 😄. Daarna lunchen… en wat een genot om onze zoon zo te zien eten. Het gesprek kwam op vorig jaar, toen zat hij deze week thuis met een longontsteking. Onze vakantie naar IJsland moest geannuleerd worden en we wisten niet wat de oorzaak van zijn klachten precies waren…. eten lukte toen al bijna niet meer….😕

Mede voor hem kochten wij het Kangen apparaat en hij is nu nog steeds stabiel, terwijl het z’huis destijds verwachtte dat hij, na de twee dillataties, binnen no time weer terug bij hen zou zijn… Hoe dankbaar kan een mens zijn een kind een jaar later zo te zien bunkeren!! Komt het door het water? Geen idee, maar het zal in ieder geval positief bijdragen om zijn immuunsysteem te ondersteunen! 💦

En dan kom ik vanmiddag thuis en lees een super mooie reactie tussen de messenger-berichten op de Kangen 10-daagse!
En even laat ik alles me aanraken, de blijdschap, het ongeloof, de diepe ontroering van een dag als deze… tranen vullen mijn ogen….

… … …

Circa drie jaar geleden besloot ik via facebook en mijn website te gaan delen over mijn struggles om te leren omgaan met de overprikkeling en oververmoeidheid waar ik al jaren last van had.

Twee jaar geleden begon ik steeds meer te leven in vertrouwen en dankbaarheid…

Eén jaar geleden lag ik nog voornamelijk plat, maar stond ik wel open voor mogelijkheden…

Vandaag heb ik op één dag gedaan wat ik destijds in ongeveer een week kon…

Diep, diep dankbaar…. dat is wat ik ben 🙏💞