Dag 2: het apparaat

Gisteren kwam het al naar voren in de video… hoe kun je het beste zorgen voor jouw gezondheid en wat kost dat? Vandaag ga ik daar nog even op in en ik vertel wat meer praktische dingen over het Kangen apparaat.

Als jij een Kangen Apparaat aanschaft doe je dat voor de rest van jouw leven. Het is dus een éénmalige uitgave aan een medisch gecertificeerd apparaat waar 3-5 jaar garantie op zit en dat een levensduur van ca. 20 jaar heeft. Naast de aanschaf heb je nog kosten voor onderhoud (filters en reiniging).
Mocht er na jaren slijtage in de platen ontstaan dan zijn die los te vervangen. Zo besteed je het geld voor een Kangen apparaat dus niet alleen voor de zorg voor jezelf en jouw naasten maar ook voor ons milieu, want het is niet zo dat je steeds opnieuw een apparaat moet kopen waarbij het oude afgevoerd moet worden.

Als je omrekent wat je per dag kwijt bent als je een Kangen apparaat aanschaft zul je zien dat het in verhouding goedkoper is dan een dag tijdens jouw vakantie, goedkoper dan de auto waar je in rijdt, goedkoper dan een heel aantal kledingstukken en schoenen die je amper gedragen hebt en goedkoper dan een heleboel technische snufjes die we tegenwoordig kopen en met regelmaat vervangen.

Dat het bedrag ineens betalen voor sommige mensen teveel is, valt te begrijpen en daarom heeft Enagic een mooi afbetalingssysteem, zodat er in bv. 2 jaar tijd afbetaald kan worden.

En weet je wat me opvalt nu ik een aantal maanden distributeur ben? De meeste mensen betalen gewoon ineens. Ook diegenen die eerst aangaven dat het niet ging lukken omdat het ‘zo duur is’.
En dat is precies waarom ik deze week begin met informatie over de kosten, omdat ik je mee wil geven, misschien moet je niet meteen luisteren naar je hoofd dat wellicht allang schreeuwt: ‘Wat? Veel te duur’ bij het zien of horen van de prijzen.

Je mag in de loop van de dagen gewoon zelf gaan beslissen of jij denkt dat het Kangen apparaat de investering waard is. En twijfel je? Dan mag je het water uitproberen*… zodat niet jouw hoofd een ‘oordeel’ vormt, maar jouw lichaam kan ervaren hoe het voelt als jij dit water drinkt!
Daarna kan je op basis daarvan besluiten of op deze manier investeren in de gezondheid van jezelf en jouw familie een goed keus is.

Ga dus gewoon eens op je gemak meelezen over de voordelen voor jezelf, maar ook voor het milieu, doordat je kunt gaan besparen op schoonmaakmiddelen en zo dus ook op plastic flessen! Het apparaat sluit je aan op een kraan bij jouw in huis en vanaf dat moment maak je water waar jijzelf, jouw gezin én het milieu de voordelen van heeft… en als je op mij lijkt, dan ook je vriendin en je buurvrouw… want uitdelen van het water gaat haast automatisch als je in gaat zien wat het voor een ander kan betekenen!

Lees de komende dagen lekker mee… het zou zomaar jouw leven compleet kunnen veranderen!

*3 weken vrijblijvend uitproberen kost bij afhalen van het water niets, voor een leenapparaat bij jouw thuis vragen we 100 euro, die je terug krijgt als je besluit een apparaat aan te schaffen.

NB. Alles wat ik schrijf in mijn fb-posts komt voort uit eigen studie en ervaring en hier kan dan ook geen enkele garantie of conclusie aan onttrokken worden tav de werking van het water bij anderen. Voor medisch advies moet je altijd een arts of specialist raadplegen.