Dag 6: video’s Dr. Wright (Killing cancer – not people)

Als je werkt in de gezondheidssector moet je altijd oppassen met wat je zegt omdat je geen garanties mag en kunt geven over genezing van ziektes. Van daar dat ik ook bij mijn posts (en op mijn website) aangeef dat alle info die ik deel komt uit eigen onderzoek, studie en ervaring. Nu, maar ook eerder in mijn praktijk gaf ik altijd aan dat niemand een belofte kan doen om een ziekte te genezen. Wat mijn drive altijd is geweest is het ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zodat het lichaam zélf de ziekte aan kan pakken.

Enagic geeft ook absoluut geen garantie qua genezing van ziektes, maar geeft wel aan dat het drinken van Kangen Water er voor kan zorgen dat jouw leven en gezondheid verandert.

Op Youtube zijn veel video’s terug te vinden zowel van mensen die genezen van een ziekte als van artsen die vertellen over hun ervaringen met Kangen Water. Ik noemde in een van de eerdere posts dr. Corinne Allen, een hersenwetenschapper die haar patiënten Kangen Water adviseert en daardoor heel veel mooie dingen ziet gebeuren.

Ook de video’s van dr. Wright zijn de moeite van het kijken meer dan waard. Hij is de schrijver van het boek ‘Killing Cancer – Not People’ en verbonden aan het anti-cancer-institute in America.
Van twee mooie, duidelijke video’s geef ik je graag de link
https://youtu.be/cW9bVhiPb4M  (Dr. Wright explains the benefits of Kangen Water)
https://www.youtube.com/watch?v=kgZO2cArPHM  (Killing cancer with Kangen Water process)

Dr. Wright geeft geen advies, maar vertelt vooral wat hij zelf zou doen als hij in de situatie zat dat hij kanker zou hebben. Hij reikt daarmee een mogelijkheid om anders tegen dingen aan te gaan kijken. Ruimer te denken en het grote geheel met betrekking tot gezondheid te zien!

Ik ben iemand die ook graag denkt vanuit mogelijkheden. In mijn praktijk keek ik ook altijd naar wat heeft het lichaam nodig om in balans te zijn ipv alleen te kijken naar het aanpakken van ziekte. Daarbij is voorkomen natuurlijk beter dan genezen. Als onze basis goed is, dan is het zelf herstellend vermogen van het lichaam enorm groot! En die basis, dat is precies wat je ondersteunt met het drinken van Kangen Water!

NB. Alles wat ik schrijf in mijn fb-posts komt voort uit eigen studie en ervaring en hier kan dan ook geen enkele garantie of conclusie aan onttrokken worden tav werking van Kangen Water bij anderen. Voor medisch advies moet je altijd een arts of specialist raadplegen.