Dag 9: werken als distributeur bij Enagic

Ondertussen heb je al heel wat informatie kunnen lezen in de afgelopen dagen.
Vandaag vertel ik je wat over het bedrijf Enagic, dat inmiddels al ruim 40 jaar bestaat. Zij ontwikkelden het Kangen apparaat na onderzoek onder het Hunza-volk. Mensen die zonder gezondheidsproblemen 100 jaar en ouder worden. Wat was hun geheim?
Zij dronken gletsjerwater en vanuit die bevindingen ontstond het produceren van het Kangen apparaat. Kangen betekent in het Japans dan ook: terug naar de bron.

Wat ik zelf het mooie vind aan een bedrijf als Enagic is dat zij zich inzetten voor het veranderen van levens! Ze willen mensen ondersteunen in hun gezondheid, maar daarnaast ook de mogelijkheid geven om qua werk en financiële situatie stappen te maken.

De producten die Enagic levert, het Kangen apparaat, de Anespa (douche-systeem) en de Ukon (een supplement obv Kurkuma), worden alleen maar door distributeurs verkocht. Zo bespaart het bedrijf op kosten voor winkelpanden, personeel en marketing. Iedereen die een product van Enagic koopt kan ervoor kiezen om distributeur te worden. En iedereen heeft ook zelf de keus of hij/zij daar veel werk van wil maken of het gewoon leuk vindt een commissie te krijgen als bv. de buurman ook een apparaat koopt.

Ik zelf heb er voor gekozen om als distributeur weer een eigen bedrijf op te bouwen. Vanuit mijn achtergrond als natuurgeneeskundig therapeut, maar ook vanuit mijn ervaringen met een ‘ziek’ lichaam, ben ik super dankbaar dat ik op deze manier andere mensen weer verder mag helpen. Hoe mooi is het wanneer ik van mensen die, doordat ik informatie verspreid, het Kangen Water zijn gaan proberen, van hun hoofdpijn af zijn, veel fitter zijn, geen pijnklachten meer hebben, veel beter slapen…
Wat in mijn praktijk altijd al mijn drive was, neem ik nu weer mee: mensen helpen door ze te voorzien van informatie en te ondersteunen in stappen naar een beter, gezonder leven!

Wil jij dat ook nadat je een Kangen apparaat aangeschaft hebt? Dan gaan we samen kijken naar mogelijkheden, niets moet en bijna alles kan! Voor mij voelt het als een warm bad om op deze manier, met gelijkgestemde mensen te mogen werken… werken… eigenlijk voelt het helemaal niet als werken!

Wil jij dat ook nadat je een Kangen apparaat aangeschaft hebt? Dan gaan we samen kijken naar mogelijkheden, niets moet en bijna alles kan en ik help je graag!

Voor mij voelt het als een warm bad om op deze manier, met gelijkgestemde mensen te mogen werken… mensen die goed voor zichzelf willen zorgen, mensen die voor duurzaamheid gaan, mensen die zonder chemicaliën willen, mensen die vanuit hun eigen praktijk/bedrijf ook weer anderen willen helpen…

Weer werken voelt als een feestje en het maakt me super dankbaar dit zo te mogen en kunnen doen! 💦🙏💗

Change Your Water, Change Your Life!