Kangen Water en duurzaamheid

Met behulp van de tiptoetsen op het apparaat kun je kiezen voor 7 verschillende soorten water die variëren in pH. Vier van deze 7 soorten water zijn voor consumptie. De andere drie soorten zijn voor huid en haar, het voeden van planten, het wassen van ramen, auto’s en spiegels. Het doen van de was, het schoonmaken en desinfecteren van het aanrecht en het toilet etc. etc.
Het Kangen apparaat is dus een duurzaam apparaat. Het apparaat gaat, bij goed onderhoud, lang mee, het voedt ons lichaam én zorgt daarnaast voor moeder Aarde doordat wij, na aanschaf van het apparaat, veel minder schoonmaakmiddelen en plastic flessen gaan gebruiken!

Tot slot wil ik er op wijzen dat het apparaat diverse kwaliteitscertificaten gekregen heeft. In Japan is het apparaat erkend door het ministerie van Volksgezondheid en door de Japanse Associatie voor Preventieve Geneeeskunde. In Japan wordt het apparaat dan ook veel in ziekenhuizen gebruikt, zowel voor de behandeling van patiënten als voor bv het desinfecteren van instrumenten (dit gebeurt met het zuurste water pH 2,5).
Ook in het anti-cancer-institute in Amerika maken ze gebruik van het Kangen Water. (Voor meer info kijk ook naar de video’s van verschillende artsen op de pagina met meer informatie over Kangen Water)

Een apparaat heeft 3-5 jaar garantie en door de goede kwaliteit, bij goed onderhoud, een levensduur van zo’n 20 – 25 jaar! Onderdelen zijn los te vervangen, dus het is een eenmalige investering waar je je leven lang wat aan hebt!