Reviews Kangen Water

Het meeste voldoening aan het werken als distributeur bij Enagic zijn de reacties van de mensen die het Kangen Water gaan gebruiken.

Ik deel de informatie en bij interesse bied ik aan dat mensen kennis maken met het gebruik van het Kangen Water. Sommigen willen dat, anderen besluiten op basis van de info van een presentatie en/of een gesprek dat ze met me hebben dat ze het apparaat sowieso graag willen en schaffen direct aan.

Als je het water uit wil proberen, kijken we altijd naar mogelijkheden daarvoor. Ik geef daarbij wel altijd aan dat je er niet vanuit moet gaan dat je in 3 weken van (al) je klachten af zal zijn (al gebeuren er soms wonderen!). Veel mensen lopen al jaren met klachten en je mag in die eerste drie weken dan ook verandering verwachten, maar dat kan verbetering of verslechtering zijn, omdat je eerst kunt gaan ontgiften. Zie die drie weken dus als eerste kennismaking waarin je kunt ervaren hoe je het water vindt smaken. Of je merkt dat het gemakkelijker drinkt én kijk wat er gebeurt in jouw lichaam. Wees reëel in jouw verwachtingen, vergelijk het met overgaan op andere voeding door een bepaald dieet, jouw lichaam heeft tijd nodig om te helen.

Van verschillende mensen heb ik al een review ontvangen en ik heb toestemming gekregen om ze te delen. Waarvoor dank!
Wil je meer lezen over het Kangen Water, klik dan hier.

Afbeeldingsresultaat voor review kangen water


Ik begin nog even met een kleine eigen review van mezelf:
Mijn leven lang had ik veel vage klachten; spastische darm, moe, druk op het hoofd, erg gevoelig voor van alles, wisselende buien, slecht slapen etc. Na een hersenschudding namen deze klachten zo erg toe dat ik vaak amper op de been was. Sinds het drinken van Kangen Water heb ik geen last meer van overprikkeling, ik heb veel meer energie, ik ben blijer, ik kan me beter concentreren, ik slaap veel beter en heb ik heb weinig last meer van mijn darmen. Mijn leven is letterlijk compleet veranderd door het drinken van dit water!

Afbeeldingsresultaat voor review kangen water


Hans: Ik ging thuis meedrinken met het water. Zelf had ik geen klachten, dus verwachtte er eigenlijk ook niets van. Het water drinkt wel gemakkelijk. Voorheen dronk ik meer cola, nu water… de pijn aan mijn elleboog die ik lange tijd had was ineens verdwenen. Ook denk ik dat ik rustiger in mijn hoofd ben geworden. 

Afbeeldingsresultaat voor review kangen water


Aliena: In eerste instantie waarschijnlijk zoals de meeste mensen een beetje sceptisch! Hoe kan water er nou voor zorgen dat je je anders gaat voelen. Uiteindelijk toch de beslissing genomen omdat ik veel onverklaarbare en ook verklaarbare klachten had.
De eerste paar dagen heel optimistisch en vol verwachting begonnen. Na een paar dagen de pH-waarde verhoogd en weer afwachten wat er gebeurde….
Ik had niet echt het gevoel dat er iets gebeurde, maar door het feit dat het water inderdaad zoals gezegd heel makkelijk drinkt kreeg ik toch veel meer vocht binnen als normaal en langzamerhand werden een paar klachten toch minder!
Minder brandend maagzuur en vooral ook minder buikklachten (chronische ontsteking dikke darm). Wat tot gevolg heeft dat je ‘s nachts beter slaapt!! En dus ook uitgeruster opstaat.
Na nog eens alles bij langs te zijn gelopen kwam ik ook tot de ontdekking dat het toch alweer een hele tijd geleden is dat Ik een paracetamol tegen de hoofdpijn genomen heb..
Mijn grootste hoop, de pijn in mijn benen en heupen, heb ik nog even in de wachtkamer gezet. Iets wat er al bijna 20 jaar zit kan natuurlijk ook niet in een maand of twee helemaal weg zijn, maar zoals ik al zei, heel veel kleine dingetjes waar ik in eerste instantie helemaal niet over nadacht zijn toch echt anders geworden!
Ik drink dus ook met een goed gevoel verder en heb de hoop en de verwachting dat ook dat laatste beter gaat worden.
Update na 9 maanden: ik gebruik het water met pH11.5 en pH2.5 met heel veel plezier voor de schoonmaak in de keuken en het toiletgebouw van onze camping! Het scheelt me veel tijd én ik vind het fijn om zonder chemische middelen alles schoon te krijgen. Het lopen is inmiddels ook sterk verbeterd. Ik heb minder pijn en ben nu, aan het eind van het camping-seizoen veel minder moe dan andere jaren!
Inmiddels laat ik de mensen het water hier ook ervaren tijdens hun vakantie of als ze hier in de buurt wonen.


Daniëlle: Toen ik van Johanna over het Kangen Water hoorde en wat dit met haar gedaan had, wilde ik het graag gaan uitproberen. Hoewel ik dacht dat het op mij vast niet zoveel invloed zou hebben… Maar tot mijn verbazing voelde ik mij echt veel beter, al in de eerste week dat ik het Kangen Water begon te drinken. Ik had al jaren last van hoofdpijn zo 3x per week en in mijn hoofd voelde ik altijd een soort vermoeidheid/ zwaar gevoel. Dit vermoeide, zware gevoel werd een heel licht helder gevoel in mijn hoofd. ‘Dit voelt goed’, dacht ik en ik was benieuwd of er nog meer zou gaan veranderen. Na een aantal weken keek ik terug op alle veranderingen en bedacht mij dat ik al die tijd ook geen hoofdpijn had gehad. Wauw wat ben ik daar blij mee! En grappig genoeg zijn ook de eerste grijze haren verdwenen 😊 Ik had werkelijk niet gedacht dat het drinken van dit water zoveel zou kunnen veranderen.

Afbeeldingsresultaat voor review kangen water


Erna: We drinken nu bijna een week Kangen Water. Onze oudste dochter drinkt er veel van, ze merkt dat ze van melk of appelsap nu buikpijn krijgt, gaat weer weg als ze meer water drinkt 🤔. De 11,5 is perfect als make-up reiniger. Dus die is helemaal happy.
Mijn man drinkt ook liters water.. vindt gewoon kraanwater ineens vies smaken.. ha ha
Onze jongste dochter had uitslag op haar handen, lijkt sterk op zonne allergie. Die gebruikt de pH2,5 ter verlichting, die helpt, volgens haar, het meest tegen de jeuk.
De katten drinken shine water 😋, zelfs onze kat Simon met zijn blaasgruis knapt weer op. Hij eet weer!!
Ik merk zelf dat mijn darmen beter aanvoelen, veel minder buikpijn en krampen.. Ik heb nu flinke hoofdpijn. Of het ook daarvan komt… ontgifting? Geen idee, we blijven gewoon door drinken!

Ook schoonmaken is een feestje, de keukenvloer was vies… schrok ervan. Maar ook het schoonmaken van het aanrecht en gasfornuis gaat zoveel makkelijker..
Ik ben zo blij met mijn aankoop 😍


Mirjam: Sinds het drinken van Kangen water is mijn slaap vooral verbeterd. Dat is ook te merken aan mijn energie niveau. Dat is veel stabieler, ipv vol energie afgewisseld met uitgeput voelen. Het lijkt er op dat als ik goed gehydrateerd ben ik minder last heb van sportblessures en prestaties verbeteren duidelijk. Overduidelijk dat het het lichaam aanzet tot ontgiften, wat de eerste tijd kan leiden tot ontgiftings-verschijnselen als je te enthousiast bent. Zo gauw ik minder goed drink (zeg maar gewoon helemaal vergeet te drinken ;-)), merk ik aan mijn lichaam hoe belangrijk echt goede hydratatie is. 

Mijn jongste zoon (12 jaar) geeft aan dat hij beter slaapt sinds het drinken van Kangen water en zich over het algemeen beter voelt. 

Trouwens ook nog top service van Johanna, Hans en Ruud!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is review.jpg


De afgelopen jaren sprak ik geregeld met Ger en Christien van het floatcentrum in Zwolle en Heerde. Ik kwam regelmatig bij hen floaten en toen ik het Kangen Water 💦 begon te drinken, kwam het gesprek daar natuurlijk ook op. Juist omdat ik zelf het drinken van het water als zo’n mooie aanvulling op het floaten ervoer. Leuke gesprekken want hoe mooi als je op verschillende manieren de kracht van water kunt ervaren!

De interesse voor het Kangen Water was algauw gewekt, niet alleen om het te gaan drinken, maar vooral ook met oog op de schoonmaak van de floatbaden, doucheruimtes en sauna. Het water uit het Kangen apparaat met pH 11,5 verwijdert namelijk moeiteloos vetten. Ideaal dus voor ruimtes waar zeep, shampoo en huidresten achter kunnen blijven. Met het water pH 2.5 werd het mogelijk om alle ruimtes zonder chemicaliën te desinfecteren. Superleuk om hun enthousiasme te horen nu ze ervaren hoeveel makkelijker het schoonmaken geworden is!

Inmiddels staat er op beide locaties (Zwolle en Heerde) een Kangen apparaat. Voor het gemak van het schoonmaken, maar ook om het drinken van het Kangen Water. Daar profiteert het personeel van, maar ook de mensen die komen floaten en het Kangen Water zelf willen ervaren kunnen dat via het floatcentrum regelen.

Afgelopen week maakten Hans en ik weer een ritje naar Heerde omdat Ger en Christien besloten om hun wellness nog verder uit te breiden. Vanaf nu kunnen mensen in Heerde douchen onder het Anespa DX systeem van Enagic. Dit systeem filtert het douchewater én verrijkt het met mineralen. Super goed voor huid en haar dus en doordat het water ook tussen sterke magneten door wordt geleid zorgt het voor een super ontspannende werking.

Ger en Christien, gefeliciteerd met dit mooie systeem waarmee jullie voor veel mensen nu nog een extra mogelijkheid kunnen geven om goed te zorgen voor het lichaam!!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is review.jpg


Joyce: het Kangen Water is heerlijk zacht, je kan er ook koffie en thee mee zetten en dat geeft een intensere smaak.
Ik dronk altijd al veel water, maar mijn huid was droog. Al na een paar dagen water drinken voelde mijn huid veel zachter aan.
Met het Kangen Water is mijn huid echt goed gehydrateerd.
Ik slaap beter en dieper en ga goed naar de wc.
Ik heb wat lichte ontgiftingsverschijnselen gehad zoals hoofdpijn en vaker naar wc.
Ik voel me heel goed nu we al meerdere weken Kangen Water drinken.
Zit lekker in mijn vel, meer energie en ervaar dat het ontgiften en ontzuren rustig verder gaat.
Ontzettend blij met ons Kangen apparaat, ook voor de vele toepassingen met het water. Zoals het beautywater en het water om mee te ontsmetten en schoon te maken. Dit is ook prettig om mee te werken in mijn massage praktijk.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is review.jpg


Anoniem: al jaren heb ik last van jichtklachten en ik kreeg steeds weer medicijnen of een kuurtje via de huisarts.
Mijn vriendin kwam in contact met Johanna over het Kangen Water en wilde graag het water ervaren met een huurapparaat.
Na de 3 weken Kangen Water drinken waren mijn jichtklachten verminderd.
Mijn voet minder dik en rood.
Inmiddels hebben we zelf een Kangen Water apparaat en voel me er goed bij.
Mijn jichtklachten zijn vrijwel verdwenen en ook andere klachtjes, zoals huidirritaties verdwijnen en mijn huid voelt zachter aan.
Het is de investering zeker waard.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is review.jpg


Lenny: Begin dit jaar werd ik geveld door een burn-out en kon bijna niets meer, zo moe, mijn hoofd wilde niet meer, constant hoofdpijn. Na een poos veel rust, veel slapen, weinig prikkels, kwam ik wat tot rust. Maar ik merkte ook dat als er wel prikkels waren, ik helemaal niets kon hebben. Dit kwam waarschijnlijk ook door een hersenschudding van een jaar eerder.

Toen dacht ik aan wat een vriendin vertelde over Johanna en dat zij zoveel baat heeft bij het Kangen Water. Dus ben ik gaan lezen op Johanna’s site en heb ik contact met haar opgenomen. Eind mei kreeg ik haar huurapparaat in huis, ik merkte gelijk een reactie, ik ging ontgiften, hoofdpijn, ontzettend moe, duizelig, beroerd. Met begeleiding van Johanna, heb ik af en toe een stapje terug gedaan om het niet te heftig te maken.
Wel sliep ik vrij snel stukken beter en had ik ook geen jeuk meer, mijn hele huid jeukte vaak, waardoor ik slecht insliep. Na ongeveer een week verminderde gelukkig de eerste hele heftige reactie, wel nog ontzettend moe en snel en veel hoofdpijn. Na een week of 3 had ik ongeveer net zo veel hoofdpijn als toen ik begon met het Kangen Water. En daarna begon ik langzaam op te knappen, steeds minder hoofdpijn en ik kon meer prikkels verdragen.  Weer zelf onze dochter naar school brengen, zonder daarna de rest van de ochtend compleet afgedraaid te zijn. En na 2,5 á 3 maand Kangen Water drinken kreeg ik ook meer energie en had mijn middagslaapje minder hard nodig. Hoewel ik veel meer prikkels kon verdragen als voor die tijd, merkte ik toen dat een teveel aan prikkels nu weer het punt was waarop ik moest stoppen. Ondanks dat ik genoot van dat ik zoveel meer kon als daarvoor, besloot ik dat ik graag meer in het gezin wil kunnen zijn, dus koos ervoor om pH 9 te gaan drinken, in de hoop dat ik op dat punt nog een keer een grote stap voorwaarts kan maken. Tussendoor moest ik nog een keer terug naar pH8.5, omdat de ontgiftingsverschijnselen te heftig waren. Ook nu begeleidde Johanna mij weer heel fijn, moedigde aan om door te zetten, maar ook om goed naar mijn lichaam te luisteren en af en toe even een stapje terug te doen. Wat dit verder op gaat leveren moet ik nog gaan ervaren.

Kortom, ik ben ontzettend blij met het Kangen Water, ik kan zoveel meer en knap nog steeds verder op! Daarnaast is de begeleiding van Johanna heel fijn, je kan bij haar terecht met al je vragen en ze geeft de juiste support. Super!

Anoniem: Ik heb veel minder last van brandend maagzuur sinds ik Kangen Water drink en mijn man heeft geen vocht ophoping meer in zijn enkels. We zijn tevreden.

Manon: In augustus ben ik het Kangen water gaan drinken.
Het voelde alsof dit op mijn pad kwam en ik deze kans moest grijpen.
Op een ochtend werd ik wakker na een droom en besefte ik me dat ik al een tijd bezig ben met bewust leven en bewuste voeding maar me nog nooit verdiept had in water.
De week erna kwam ik op Facebook een post van Johanna tegen over Kangen water. Natuurlijk was mijn aandacht snel getrokken, het ging immers over water.
Ik heb me vervolgens aangemeld voor een zoombijeenkomst en was al snel overtuigd en ben het Kangen apparaat drie weken gaan huren.
Ik ben een sterk en gezonde vrouw en had niet verwacht wat een effect dit water op mij heeft.
Wat Kangen water met mij doet:
☘️ Ik heb nagenoeg geen last meer van mijn restless legs (heb ik dat wel, dan is dat een teken aan mezelf dat ik te weinig gedronken heb);
☘️ ’s Avonds had ik pijn in mijn nek en in mijn schouders als ik ging liggen. Deze pijn is compleet verdwenen;
☘️Ik ben veel meer uitgerust en heb geen “snooze” meer nodig s ochtends. Ik heb meer energie om de dag door te komen;
☘️Ik heb geen enkele behoefte meer om iets andere te drinken dan dit water zo lekker vind ik het;
☘️ Ik drink met gemak 2liter op een dag;
☘️Ik heb, onbewust, geen behoefte meer aan snaaien en ben hierdoor afgevallen en voel me lekkerder in mijn lijf.Voor mij zijn dit meer dan voldoende redenen om een review te schrijven om zo mensen te motiveren ook aan de slag te gaan met je lichaam en geest en te kijken wat Kangen water met je doet .
De kosten zijn hoog, daar heb ik behoorlijk over na moeten denken.
Wat betekent het voor mij?
Geen nieuwe auto;
Geen nieuw gordijnen;
Geen nieuwe tuinset.
Maar wel… Een leven lang lekker, gezond en zuiver water.
Uiteindelijk heb ik de keus gemaakt om in mijn gezondheid te investeren en vooralsnog heb ik daar geen seconde spijt van.

Cecile: Mijn dochter was 2 jaar geleden flink achteruit aan t gaan, had weinig  contact met haar omdat ze veel sliep, dus erg moe was. 

Johanna en Hans zijn toen helemaal naar t zuiden gekomen om te kijken of t Kangen Water meerwaarde kon hebben voor haar. Dat was zeker t geval.  Ze was weer aanwezig en voelde zich ook beter.  Alle reden dus om t apparaat aan te schaffen. 

Ook mijn ouders breng ik steeds om de dag een jerrycan water, zodat zij ook het goede en rijke water krijgen. 

De service is super, met vragen kun je altijd bij Johanna terecht,  een pracht koppel die echt vanuit hun hart werken ten gunste van de mens.

Adis: In eerste instantie was ik sceptisch toen ik hoorde over het Kangen Water, ook omdat er zoveel verschillende filters beschikbaar zijn en we al een waterfilter in huis hadden.
Toen ik echter een online presentatie van Johanna volgde en door middel van concrete testjes en voorbeelden zag wat dit water doet voor het lichaam, besloten we meteen een apparaat te bestellen.
We hebben hier geen moment spijt van gehad!
Ik merk nu dat ik veel helderder kan nadenken, ik voel dat mijn lichaam meer gereinigd is en ik ben minder vatbaar voor verslavend voedsel (koekjes en chips ed.) Ik heb zo nu en dan tandvleesontstekingen, maar als ik nu een keer gorgel en spoel met pH 2,5 is het meteen weg! (naspoelen met pH 9,5)
Het water met pH 2.5 vind ik ook ideaal om zo nu en dan de vloer mee te dweilen. Met kleine kinderen in huis is het erg prettig om zo te kunnen schoonmaken.
Ik ben nu ook begonnen om het water te gebruiken voor de kiemgroenten en deel de resultaten daarvan in mijn kanaal op telegram en mijn website Funjar.nl.