Reviews Kangen Water

Het meeste voldoening aan het werken als distributeur bij Enagic zijn de reacties van de mensen die het Kangen Water gaan gebruiken.

Ik deel de informatie en bij interesse bied ik aan dat mensen kennis maken met het gebruik van het Kangen Water. Sommigen willen dat, anderen besluiten op basis van de info van een presentatie en/of een gesprek dat ze met me hebben dat ze het apparaat sowieso graag willen en schaffen direct aan.

Als je het water uit wil proberen, kijken we altijd naar mogelijkheden daarvoor. Ik geef daarbij wel altijd aan dat je er niet vanuit moet gaan dat je in 3 weken van al je klachten af zal zijn (al kán dat wel). Veel mensen lopen al jaren met klachten en je mag in die eerste drie weken dan ook verandering verwachten, maar dat kan verbetering of verslechtering zijn, omdat je eerst kunt gaan ontgiften. Zie die drie weken dus als eerste kennismaking waarin je kunt ervaren hoe je het water vind smaken. Of je merkt dat het gemakkelijker drinkt én kijk wat er gebeurt in jouw lichaam. Wees reëel in jouw verwachtingen, vergelijk het met overgaan op biologisch voedsel of een bepaald dieet, jouw lichaam heeft tijd nodig om te helen.

Van verschillende mensen heb ik al een review ontvangen. Die deel ik hier graag (met toestemming!).

Afbeeldingsresultaat voor review kangen water

Ik begin nog even met een kleine eigen review van mezelf:
Mijn leven lang had ik veel vage klachten; spastische darm, moe, druk op het hoofd, erg gevoelig voor van alles, wisselende buien, slecht slapen etc. Na een hersenschudding namen deze klachten zo erg toe dat ik vaak amper op de been was. Sinds het drinken van Kangen Water heb ik geen last meer van overprikkeling, ik heb veel meer energie, ik ben blijer, ik slaap veel beter en heb ik heb weinig last meer van mijn darmen. Mijn leven is letterlijk compleet veranderd door het drinken van dit water!

Afbeeldingsresultaat voor review kangen water

Hans: Ik ging thuis meedrinken met het water. Zelf had ik geen klachten, dus verwachtte er eigenlijk ook niets van. Het water drinkt wel gemakkelijk. Voorheen dronk ik meer cola, nu water… de pijn aan mijn elleboog die ik lange tijd had was ineens verdwenen. Ook denk ik dat ik rustiger in mijn hoofd ben geworden. 

Afbeeldingsresultaat voor review kangen water

A: In eerste instantie waarschijnlijk zoals de meeste mensen een beetje sceptisch! Hoe kan water er nou voor zorgen dat je je anders gaat voelen. Uiteindelijk toch de beslissing genomen omdat ik veel onverklaarbare en ook verklaarbare klachten had.
De eerste paar dagen heel optimistisch en vol verwachting begonnen. Na een paar dagen de pH-waarde verhoogd en weer afwachten wat er gebeurde….
Ik had niet echt het gevoel dat er iets gebeurde, maar door het feit dat het water inderdaad zoals gezegd heel makkelijk drinkt kreeg ik toch veel meer vocht binnen als normaal en langzamerhand werden een paar klachten toch minder!
Minder brandend maagzuur en vooral ook minder buikklachten (een chronisch ontstoken dikke darm). Wat tot gevolg heeft dat je ‘s nachts beter slaapt!! En dus ook uitgeruster opstaat.
Na nog eens alles bij langs te zijn gelopen kwam ik ook tot de ontdekking dat het toch alweer een hele tijd geleden is dat Ik een paracetamol tegen de hoofdpijn genomen heb..
Mijn grootste hoop, de pijn in mijn benen en heupen, heb ik nog even in de wachtkamer gezet. Iets wat er al bijna 20 jaar zit kan natuurlijk ook niet in een maand of twee helemaal weg zijn, maar zoals ik al zei, heel veel kleine dingetjes waar ik in eerste instantie helemaal niet over nadacht zijn toch echt anders geworden!
Ik drink dus ook met een goed gevoel verder en heb de hoop en de verwachting dat ook dat laatste beter gaat worden.

Daniëlle: Toen ik van Johanna over het Kangen Water hoorde en wat dit met haar gedaan had, wilde ik het graag gaan uitproberen. Hoewel ik dacht dat het op mij vast niet zoveel invloed zou hebben… Maar tot mijn verbazing voelde ik mij echt veel beter, al in de eerste week dat ik het Kangen Water begon te drinken. Ik had al jaren last van hoofdpijn zo 3x per week en in mijn hoofd voelde ik altijd een soort vermoeidheid/ zwaar gevoel. Dit vermoeide, zware gevoel werd een heel licht helder gevoel in mijn hoofd. ‘Dit voelt goed’, dacht ik en ik was benieuwd of er nog meer zou gaan veranderen. Na een aantal weken keek ik terug op alle veranderingen en bedacht mij dat ik al die tijd ook geen hoofdpijn had gehad. Wauw wat ben ik daar blij mee! En grappig genoeg zijn ook de eerste grijze haren verdwenen 😊 Ik had werkelijk niet gedacht dat het drinken van dit water zoveel zou kunnen veranderen.

Afbeeldingsresultaat voor review kangen water

Erna: We drinken nu bijna een week Kangen Water. Onze oudste dochter drinkt er veel van, ze merkt dat ze van melk of appelsap nu buikpijn krijgt, gaat weer weg als ze meer water drinkt 🤔. De 11,5 is perfect als make-up reiniger. Dus die is helemaal happy.
Mijn man drinkt ook liters water.. vindt gewoon kraanwater ineens vies smaken.. ha ha
Onze jongste dochter had uitslag op haar handen, lijkt sterk op zonne allergie. Die gebruikt de pH2,5 ter verlichting, die helpt het meest volgens haar tegen de jeuk.
De katten drinken shine water 😋, zelfs onze kat Simon met zijn blaasgruis knapt weer op. Hij eet weer!!
Ik merk zelf dat mijn darmen beter aanvoelen, veel minder buikpijn en krampen.. Ik heb nu flinke hoofdpijn. Of het ook daarvan komt… ontgifting? Geen idee, we blijven gewoon door drinken!

Ook schoonmaken is een feestje, de keukenvloer was vies… schrok ervan. Maar ook het schoonmaken van het aanrecht en gasfornuis gaat zoveel makkelijker..
Ik ben zo blij met mijn aankoop 😍

Mirjam: Sinds het drinken van Kangen water is mijn slaap vooral verbeterd. Dat is ook te merken aan mijn energie niveau. Dat is veel stabieler, ipv vol energie afgewisseld met uitgeput voelen. Het lijkt er op dat als ik goed gehydrateerd ben ik minder last heb van sportblessures en prestaties verbeteren duidelijk. Overduidelijk dat het het lichaam aanzet tot ontgiften, wat de eerste tijd kan leiden tot ontgiftings-verschijnselen als je te enthousiast bent. Zo gauw ik minder goed drink (zeg maar gewoon helemaal vergeet te drinken ;-)), merk ik aan mijn lichaam hoe belangrijk echt goede hydratatie is. 

Mijn jongste zoon (12 jaar) geeft aan dat hij beter slaapt sinds het drinken van Kangen water en zich over het algemeen beter voelt. 

Trouwens ook nog top service van Johanna, Hans en Ruud!