Video’s Kangen Water

Hopelijk heb je door het lezen van mijn pagina’s over ‘Kangen water‘ al veel inzicht gekregen over wat Kangen water is en welke werking het kan hebben op jouw lichaam.

Toen ik in contact kwam met het Kangen water kon ik vlot beslissen dat ik het wilde gaan gebruiken omdat ik de nodige achtergrond kennis heb door mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut. Toch was ik erg onder de indruk van de resultaten die ik voelde, want om heel eerlijk te zijn had ik niet durven hopen dat ik zo zou opknappen…

En dus werd ik alsnog nieuwsgierig, want wat zorgde er nu eigenlijk voor dat mijn lichaam compleet anders ging functioneren? Wat deed dat water nou precies voor mijn lichaam? Hoe was dit te verklaren? Ik ging op zoek en vond een heleboel informatie die ik hier met jou deel.

Bij de verschillende video’s geef ik even het onderwerp aan, zodat je zelf kan kijken wat je interessant vindt om te bekijken, want wellicht spreekt niet alles je aan.

Veel kijk- en leesplezier, ik hoop dat er voor jou net zo’n nieuwe wereld open mag gaan als voor mij gebeurd is!!

De site van Enagic (met een overzicht van de cerificaten die ze hebben)

De Europese site van Enagic over wat Kangen water is  

Een overzicht van welke types water er zijn

Hoe werkt alkalisch geioniseerd water? (Engels)

Wat zeggen dokters over Kangen water? (Engels)

Je hersenen en water. Een korte Engelse video van dr. Corinne Allen over de invloed van water op onze hersenen. Heb je meer tijd en wil je meer weten van de werking van onze hersenen en de invloed van Kangen Water? Kijk dan zeker deze video. Voor mij was dit een van de grootste eye-openers!

Wil jij weten waarom je zou moeten kiezen voor een apparaat van Enagic? In deze video vertelt R. Wright van het anti-kanker instituut in Amerika, eerst waarom hij Kangen Water aanbeveelt en vervolgens wordt er uit gelegd waarom Enagic zoveel meer kwaliteit levert dan andere water ionisatie-systemen.

Houd je van koken? Kijk dan deze video over de invloed van Kangen water met betrekking tot smaak van ons voedsel (Engels)

Sport je graag? Kijk dan deze video over de invloed van Kangen water op jouw lichaam bij extra inspanning. (Engels)

Huisdieren in huis? Ook zij profiteren van het Kangen water zoals blijkt uit deze video! (Engels). Of bekijk deze video mbt Kangen Water en paarden!

Heb jij een horecabedrijf, wellnesscentrum, kinderdagverblijf of ben je om andere redenen geïnteresseerd in goed schoonmaken van ruimtes? Bekijk dan deze video. Schoonmaken kan met Kangen Water zonder chemische stoffen en levert dus geen gevaar op voor milieu, kinderen en huisdieren!

E-book (Engels alleen tekst)

AANRADER!
E-book met video’s (Engels). Door op het document hieronder te klikken kom je in een eBook met veel informatie, maar ook video’s van verschillende dokters, onderzoekers en therapeuten. Telkens staat er een link bij naar een video die zij gemaakt hebben over Kangen Water. Onder het bestand vind je een overzicht van de onderwerpen die behandeld worden, zo zie je eenvoudig naar wie jij wilt scrollen in het E-book.

#Dr Robert Wright is van het American Anti Cancer Institut.
Kangen Water staat op nummer 1 van hun aanbevelingen voor preventie en genezing van kanker.

#Dr Hiromi Shinya, uitvinder van de colonscopie. Hij geeft al zijn patiënten op Kangen water.
#Dr Corinne Allen heeft een hersencentrum en heeft hele goede info uit de praktijk bij veel problemen mbt de hersenen. (Deze video sprak mij enorm aan, omdat ik er zoveel voor mijn eigen situatie uithaalde!!) Ken je mensen met hersenletsel, depressie, angsten? Deel deze video dan met hen!
#Dr Dave Carpender is die acupuncturist.
#Dr Tim McKnight is een arts die er via een familielid aan kwam, zeer sceptisch was en nu, na jaren van onderzoek een zeer tevreden expert is, die het aan al zijn patiënten geeft.
#Dr Horst Filtzer heeft veel studies gedaan naar Electrolysed Reduced Water.
#Peggy Parker is een voedingsexpert met veel ervaring hiermee.
#Shan Stratton is de specialist op sportgebied

Heb je zo voldoende informatie gevonden? Of ben je nog skeptisch over wat dit water voor jou kan doen? Dat mag en is ook wel logisch, het klinkt immers zo eenvoudig…
Ga je googlen, dan kom je ongetwijfeld allerlei informatie tegen die je mogelijk aan het twijfelen brengt… je zult ook zien dat er veel andere ionisators aangeboden worden. Houd altijd in gedachten dat de apparaten van Enagic de enige zijn met een medisch certificaat. Hierdoor weet je zeker dat je levenslange kwaliteit koopt.
Verder kan ik je maar één tip geven voordat je jouw conclusies vormt: ga het water zelf ervaren! Ik geef je graag een presentatie over het water en daarnaast geef ik je de mogelijkheid om het water drie weken uit te proberen. Pas daarna kun jij voor jezelf beoordelen of dit water voor jou de investering waard is!

NB. heb je specifieke klachten google dan ook een op ‘Kangen Water and … (jouw klacht)’, je vindt dan vaak ervaringsverhalen van mensen die Kangen Water zijn gaan gebruiken.