Wat kost dat?

Heb jij inmiddels de informatie over het Kangen Water gelezen en heb je extra informatie bekeken door naar een aantal video’s te kijken? Of begin je ‘stiekem’ op deze pagina? Want dat is wat ik vaak merk als ik mensen vertel over het apparaat dat het Kangen Water maakt. ‘En wat kost dat dan?’

Een logische vraag, want dat is waar onze hele maatschappij om draait toch? Hoeveel komt er binnen, hoeveel gaat eruit, wat houden we dan over en waar besteden we dat dan aan? Ons hele leven is erop gericht om alles zo veilig en plezierig mogelijk te maken. Een goed dak boven ons hoofd, een fijne, veilige auto, lekker eten, fijne kleding, mooie vakantie …. we zorgen graag goed voor onszelf en als er iets kapot gaat? Dan moet dat liefst zo snel mogelijk vervangen worden.
Kijk je dan verder naar het lichaam, dan weet je ook: wat kapot gaat is niet altijd meer te vervangen… reden genoeg dus om goed voor ons lichaam te zorgen… maar wat mag dat kosten?

Door de (medische) kennis die ik heb, was het aanschaffen van dit apparaat voor Kangen Water, voor mij geen grote stap. Doordat ik weet wat er in mijn lichaam speelt, kon ik de informatie die ik vond over het Kangen Water snappen en de logica ervan in zien. Super blij ben ik dat ik daardoor makkelijk de beslissing kon nemen om het apparaat aan te schaffen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de rest van het gezin. Des te leuker dat ook zij veranderingen bemerken door het drinken van Kangen Water.
Maar als je alle informatie niet direct begrijpt kan ik me voorstellen dat je denkt bij het zien of horen van kosten van bv. €2000 of €5000,- of €10.000: ‘Wát zoveel?’ En daarom ga ik eerst even wat dieper in op deze vraag. Want wat voor de één duur is, is voor de ander alleen maar duurzaam…. óf zoals het voor mij was: een enorm kostbaar apparaat omdat ik er ‘een tweede leven’ mee kocht!!
Eigenlijk moet je dus de vraag stellen: ‘Wat brengt het je?’ De slogan van Enagic is niet voor niets ‘CHANGE YOUR WATER, CHANGE YOUR LIFE’. Want dat is wat al bij veel mensen gebeurd is. Zonder claims te maken wat het water op gezondheidsgebied kan doen, spreken de reviews voor zich!!

Wat wil jij besteden aan jouw gezondheid?

Dus eigenlijk is mijn vraag aan jou: ‘waar ben je naar op zoek en wat mag het apparaat kosten?’
Waar let jij op als je bijvoorbeeld een auto aanschaft? Moet hij nieuw of tweede-hands zijn, moet er garantie op zitten, aan welk doel moet hij kunnen bijdragen, hoe veilig moet hij zijn, hoe groot moet hij zijn etc. Op basis van die afwegingen bepaal je of je een auto koopt of niet en zo ja, welke.
Deze vragen kun je jezelf ook stellen bij de aanschaf voor iets op gebied van gezondheid. Met welk doel zou je het apparaat willen kopen? Preventief tegen gezondheidsproblemen of juist om verbetering te ervaren van dingen in je lichaam die je nu voelt? Koop je hem voor jezelf, voor je gezin, of voor cliënten in jouw praktijk of werknemers in jouw bedrijf? Hoeveel garantie vind je prettig? Wat zou je per dag willen besteden aan je gezondheid? 1 euro, 2? of misschien wel 10? of nog meer? Wat zijn de voordelen van de aanschaf op ander gebied (zoals zuiniger rijden bij de aankoop van een auto, kun je hier denken aan minder kosten voor supplementen en schoonmaakmiddelen)….

Waarom is het nou zo belangrijk om die vragen te stellen? Omdat ons hoofd snel een oordeel klaar heeft.
Maar denk eens terug aan die auto die jou van A naar B gaat brengen, die jouw wellicht tijdswinst geeft (als je eerst afhankelijk was van openbaar vervoer), die jou plezier brengt, waar je je veilig in voelt, die je zuiniger laat rijden… zou je daar bv. €7500 voor uitgeven bij 3 jaar garantie en een levensduur van 10 jaar? Waarschijnlijk wel, omdat dat een uitgave is die als ‘normaal’ voelt. Een auto mag wat kosten toch?
Maar wat mag ons lichaam dan kosten? Alleen dat wat nodig is op het moment dat je ziek bent en dan liefst wat vergoed wordt door de verzekering? Of de kosten van een therapeut die je verder helpt? Of de supplementen die je slikt? Of mag het preventief ook wat kosten? Dat zijn afwegingen die je zou kunnen maken, om echt te onderzoeken wat het je waard is, voordat je luistert naar datgene wat jouw hoofd jou mogelijk direct vertelt.

En daarna is het dan zaak om te gaan kijken of het reëel is. Kun je dat bedrag ineens betalen of heb je (net als misschien voor je auto) een afbetalingsregeling nodig?
En bij twijfel, wat zijn dan de opties? Kijk je waar jouw twijfel zit? Bij de aankoop van een auto kun je twijfelen of de auto stabiel aanvoelt, of hij lekker zit, of je prettig zicht hebt op de weg en wat doe je dan om ‘zekerheid’ te krijgen? Dan vraag je of je een proefrit mag maken, toch?
Ook die mogelijkheden zijn er als je denkt over de aanschaf van dit apparaat… als je serieus geïnteresseerd ben kun je het water een aantal weken gratis bij me ophalen of je kunt, als je verder weg woont, een apparaat drie weken in huis krijgen. Voor €100 kun jij nl een apparaat lenen, voor dit bedrag wordt het apparaat thuis bij je aangesloten, je krijgt een demonstratie en het apparaat wordt weer opgehaald. Veel mensen voelen namelijk, bij het drinken van zo’n 2 liter Kangen Water per dag, binnen een week al veranderingen! Let op, dat kunnen verbeteringen zijn, maar het kan eerst ook als een ‘verslechtering’ voelen doordat je lichaam gaat ontgiften en ontzuren door het gebruik van Kangen Water.

Als jij na die drie weken zegt: ‘nee, ik vind het niets’. dan heb je of gratis of voor €100 kunnen kijken en ervaren wat dit water voor jou doet, maar zit je verder nergens aan vast! Wil je na die drie weken een apparaat aanschaffen dan krijg je de €100 weer retour en regelen we dat jouw eigen apparaat bij jou thuis komt te staan!

Kangen Water duur of DUURZAAM?

Helder verhaal toch? Maar je weet nog steeds niet wat het precies kost hè?!….. Nou, daar kan ik kort over zijn. Het hangt er vanaf welk apparaat jij aanschaft. Ga je voor een Kangen apparaat of voor het wellness-apparaat voor in de douche omdat zorgen voor jouw huid prioriteit heeft? Wil je een Kangen apparaat voor een gezin? Wil je een apparaat voor op je werk, zodat je op die manier goed voor je werknemers zorgt? Wil je een apparaat met goed water of wil je het beste van het beste?
Laat ik van het laatste uitgaan: het beste van het beste voor een gezin kost bijna €4400,- . (incl. BTW) Hierbij wil ik dan ook nog vermelden dat het apparaat een garantie van 5 jaar heeft én het gaat, bij goed onderhoud, ca. 20 jaar mee omdat het van medische kwaliteit is! Bovenop deze aanschafkosten komen nog kosten voor onderhoud ivm filters en reiniging. (ca. €200 per jaar). Tot slot is het van belang te weten dat onderdelen los te koop zijn. Het apparaat koop je dus éénmalig. Op het moment dat er na al die jaren iets versleten zou zijn, dan kun je dat onderdeel laten vervangen.

Voor de exacte prijzen verwijs ik je graag door naar de website van Enagic. Je kunt geen apparaat bij Enagic zelf aanschaffen, maar het gaat altijd via een distributeur, waardoor Enagic geen kosten heeft voor personeel, winkels, marketing etc.
Als jij een apparaat wilt kopen help ik je graag verder! Je leest hier hoe je me kunt bereiken.

En dan nog iets wat het noemen waard is: koop jij een apparaat en deel jij jouw ervaring met een ander die vervolgens ook een apparaat wil aanschaffen, dan krijg jij van Enagic een mooie bonus! Zo verandert Enagic letterlijk levens van mensen, die voorheen niet konden werken, nu opknappen door het water én vervolgens weer een eigen bedrijf op kunnen bouwen!
What else is possible*?

Enneh, na mijn eigen verhaal was ik eigenlijk toch ook wel nieuwsgierig wat ons apparaat ons per dag kost… omgerekend, incl. kosten voor onderhoud zitten wij binnen ons gezin op zo’n €0,34 per persoon per dag! En dan ben ik ervan uit gegaan dat het apparaat 15 ipv 20 jaar meegaat…. Hierbij heb ik de besparing op supplementen en schoonmaakmiddelen nog níet meegenomen… Want of het apparaat nou duur is of niet, daar kun je over discussiëren… Duurzaam is het in ieder geval!

Dus tja, wat kost het? Een betere vraag is denk ik: wat is het waard… voor mij is dat wel duidelijk want ik kocht met de aanschaf van het Kangen apparaat een heel ‘nieuw’ leven en dat is de aanschaf méér dan waard geweest!

* de vragen die ik hier en daar in de tekst opneem zijn vragen uit de Access Consiousness. Meer informatie hierover vind je hier.