Hoe het nu met mij gaat (najaar 2019)

In het voorjaar van 2019 kwam ik in aanraking met informatie over Kangen Water. Na het zien en lezen over dit water, wist ik meteen dat ik dit water wilde gaan drinken. Hoewel ik even twijfelde toen ik de kosten zag, besloot ik mijn gevoel én kennis te volgen. Daarin hielp het ontzettend mee dat mijn man meteen zei: ‘Lieve schat, als het helpt zijn de baten veel groter dan de kosten!’ En zo schaften we een apparaat aan.

In mijn praktijk keek ik bij cliënten altijd naar verzuring van het lichaam, juist omdat verzuring zoveel invloed heeft op het ontstaan van ziekten. Verzuring van het lichaam vindt o.a. plaats door (verkeerde) voeding, (overmatige) inspanning, milieuvervuiling en stress (in de breedste zin van het woord!). Juist stress speelde bij mij de laatste jaren zo’n grote rol. Doordat mijn prikkelverwerking niet meer goed ging, ervoer mijn lichaam alles, maar dan ook alles rondom mij wat bewoog of geluid maakte als stress. Naar mijn kinderen omschreef ik het wel eens als volgt: ‘Wat jij met je ogen hoort of ziet, komt bij mij binnen door alle poriën van mijn lichaam. Mijn lichaam, en met name mijn hoofd, vult zich dus helemaal met het geluid, de beweging of zelfs de geur van dingen om mijn heen. Hierdoor voelt het alsof de energie uit mijn lichaam getrokken wordt en daardoor ben ik steeds zo moe.’

Om alle stress zoveel mogelijk te bufferen slikte ik al jaren extra Magnesium en ook geregeld supplementen met Tarwegras om de zuren zoveel mogelijk af te voeren. (om eerlijk te zijn slikte ik het omdat ik wist dat het goed zou zijn, maar ik merkte er weinig van…) Toen ik ging floaten (drijven in een bad met Epsom-zout) knapte ik daar enorm van op. Dit was voor mij een teken dat ik door goede ondersteuning van mijn lichaam tóch nog verder kon opknappen…

Door mijn kennis en ervaringen in de praktijk en de ervaring van het floaten, viel de informatie over het Kangen Water meteen op zijn plaats. Goed, ik kocht dus een apparaat, sloot het aan en begon het water te drinken. De eerste week merkte ik niets, hooguit dat het water lekker smaakte. Na twee weken begon ik duizelig te worden en voelde ik veel druk en wolligheid in mijn hoofd en het leek alsof mijn ene oog steeds scheef keek. Verder merkte ik dat ik dieper sliep, wat voor mij een geheel nieuwe ervaring was, omdat ik mijn leven lang al een ‘slechte slaper’ was.
Ik hield mezelf steeds voor dat dit goed was, omdat ik waarschijnlijk aan het ontgiften was. Na ca. 4 weken werd het helderder in mijn hoofd, de mist trok op en vanaf dat moment begon ook mijn energie toe te nemen. Ik sliep dieper, werd uitgeruster wakker en mijn lichaam leek van binnen veel rustiger te voelen. Ik merkte dat ik meer zin kreeg om te bewegen (terwijl ik lopen altijd ‘verplicht’ stelde om mezelf in beweging te houden’), ik ging weer meer in de tuin doen en stapte makkelijker op de fiets.

Na drie maanden gingen we voor onze verjaardagen met het gezin naar de Efteling en waar ik voorheen amper in ruimtes met drukte en geluid kon zijn was ik nu wonderlijk relaxed. Ik heb een poos ergens zitten lezen en heb op mijn gemakje mensen zitten kijken. Ik voelde totaal geen weerstand, geen paniek, geen stress en qua energie kon ik het voor mijn doen goed volhouden. Wat een genot om zo weer samen met de rest van het gezin een dag weg te kunnen zijn!! Voor mij was dit de grootste bevestiging dat er daadwerkelijk iets groots veranderd was in mijn lichaam.

In de zomervakantie (dat was toen ik ca 3,5 maand Kangen Water dronk) wilde mijn jongste zoon graag fietsen en ondanks dat ik een elektrische fiets had, vond ik dat toch spannend. Want wat kon ik volhouden? En wat als het niet lukte? Dan stonden we ergens…. mijn man gaf aan ons te halen als het niet lukte en zo gingen we op pad. Ik kon me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zó genoten heb… het fietsen gaf me zo’n gevoel van vrijheid terug! Ik had in jaren niet meer zover gefietst omdat ik dan altijd gesloopt terug kwam. Nu fietsten mijn zoon en ik vanuit Heino verschillende kanten op en ik voelde me prima. Mijn vertrouwen in mijn lichaam groeide en groeide. Uiteindelijk durfde ik ook alleen een dag te gaan fietsen, ik merkte dat ik minder ging denken in ‘oeh, dat kan ik niet’ en ‘waar en wanneer kan ik dan rusten?’

En deze ommekeer zette door. Ook na de zomervakantie (dus na ruim 4,5 maand Kangen Water). Ik begon weer vaker met vriendinnen af te spreken zonder eerst te kijken wat er al in de agenda stond voor die week. Ik combineerde afspraken, zonder er bij stil te staan dat ik tussendoor plek zou moeten vinden waar ik kon rusten…. wat een ruimte en vrijheid gaf dit. Het viel mezelf én de kinderen op hoe vaak ik de slappe lach had en hoeveel gemakkelijker ik van alles kon regelen. Ik ging weer eens naar de winkel, ik genoot weer van het tuinieren, ik lag bijna niet meer plat overdag, mijn huid veranderde, de jeuk die ik altijd had verdween, mijn kiespijn trok weg (ik moest eigenlijk een wortelkanaalbehandeling maar wilde dat niet) etc. Ik besloot zelfs om zo nu en dan weer een paar uur te gaan werken (via UWAssistent) Wat voelde dat als enorme overwinning zeg én wat een gevoel van vrijheid!

Ik moet mezelf nu, na een half jaar, soms nog knijpen om te geloven dat ik dit weer allemaal kan! Waar ik altijd op bleef vertrouwen, maar bijna niet meer op durfde te hopen: mijn lichaam is zich aan het herstellen! Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik hiervoor ben…
Ik lees de verhalen van anderen, bekijk video’s met onderzoeken naar de werking van het Kangen Water en kan er alleen maar blij van worden. Hoe sterk is ons lichaam, als wij het met de juiste middelen voeden!!

Toevoeging:
april 2020; ik drink nog steeds met veel plezier het Kangen Water. Ook gebruik ik het nu meer en meer in het huishouden. Met het pH11,5 water maak ik alles schoon wat vettig is, dus badkamervoegen, kookplaat, afzuigkap, oven en vloeren. Maar ook was ik mijn groenten en fruit hierin zodat ik zeker weet dat evt pesticiden die op mijn eten zitten weggespoeld worden. Met de pH2,5 ontsmet ik wat ik wil, deurklinken, wc’s, douchevloer…. juist ook in de periode waar we nu inzitten (Corona) erg handig.
Mijn huid heeft altijd ‘problemen’ gegeven (ouderdomsvlekken, basaalcelcarcinoom en erg droog). Sinds een aantal weken gebruik ik een combi van 11,5. 2,5 en beautywater op mijn huid. Ik spray ze op, laat ze intrekken en doe dan de volgende. Alle vlekken zijn inmiddels aan het verdwijnen!
Waar ik tot slot heel blij mee ben is dat ik, nu ik bijna een jaar het Kangen water drink, mijn geheugen weer lijkt te verbeteren!!

Ik weet dat mijn verhaal een verhaal op zich is. Dat de resultaten die ik zie en voel nu ik het Kangen Water drink, niet voor iedereen van toepassing hoeven te zijn, maar toch wil ik mijn verhaal delen én kijken of ik jou er verder mee kan helpen. Want ik weet wat het is als je leven als overleven voelt omdat jij zoveel meer wilt dan jouw lichaam kan. Ik heb ervaren dat mindset je overeind kan houden omdat je kan leren hoe je om kunt gaan met wat het leven je brengt. Van daaruit heb ik ook mogen leren vertrouwen en ik heb geleerd open te staan voor wat er nog meer mogelijk is.

Inmiddels ben ik distributeur geworden van Enagic. Hun motto: Change Your Water, Change Your Life, is voor mij al helemaal aan het uitkomen. Enagic wil mensen ondersteunen in hun gezondheid én financiële ruimte. Daarnaast willen zij zo goed mogelijk zorgen voor moeder Aarde! Hoe mooi dat ik hier deel van mag zijn…

Als jij wilt weten wat Kangen Water nou precies is, kijk dan op deze pagina. Wil je liever persoonlijk informatie over de mogelijkheden voor jou, neem dan gerust contact met me op. We kunnen dan kijken of je gratis water bij mij kunt halen of dat er mogelijkheden zijn dat je een leenmachine in huis krijgt, zodat jij kunt ervaren wat het water doet voor jouw lichaam. Want dat is wat ik jou gun, dat je echt kunt kijken of dit water de oplossing is waarmee jij jouw leven kunt veranderen, op gebied van gezondheid én, bij interesse, ook financieel!

Disclaimer: ondanks de goede resultaten van het gebruik van Kangen Water bij veel verschillende ziektes en aandoeningen, kan de informatie op mijn website nooit het advies van een arts of specialist vervangen. Vraag bij klachten altijd de juiste medische hulp!