Over Leven in Verdriet en Afscheid

In ons gezin voelde ik me vroeger niet altijd helemaal thuis. Vaak voelde ik me onbegrepen en doordat ik vaak lichamelijke klachten had, zat ik ook geregeld niet lekker in mijn vel.

Door de jaren heen en bij het volwassen worden, sprak ik over bepaalde dingen wel met mijn ouders, maar met name met mijn moeder vond ik de band toch altijd wat lastig. Pas toen ik zelf kinderen kreeg, werd het voor mij makkelijker omdat we samen een liefde deelden en dingen konden ondernemen met de kids.

Toen mijn moeder ziek werd en later overleed, heb ik alle moeilijke gevoelens aangekeken en kunnen transformeren in een gevoel van liefde dat zo groot is dat het al het andere teniet deed. In dankbaarheid kijk ik terug naar de periode die zo heftig was, maar ons ook de diepste liefde en puurheid liet voelen die ik ooit ervaren heb.

Tijdens het ziekteproces van mijn moeder stuurde ik haar vaak een kaart en deze kaarten heb ik nu gebundeld in een eBook (ook te lezen als flipbook).

Jij kunt de pdf van het eBook hieronder downloaden. Ook kun je het eBook lezen als flipBook. Ik vraag geen geld voor het eBook, omdat ik wil creëren en geven wat mag ontstaan, zonder de focus op prestatie of ‘geld moeten verdienen’ te leggen.

Waardeer je wat ik geschreven hebt, heeft het verandering gebracht in jouw leven en wil je een gift over maken, dan mag je dat doen naar:
NL22 RABO 0304955825 tnv J.M. Koopman-Struik.
Wil je bij de opschrijving vermelden OL VA?
Wanneer jij een bLijdrage overmaakt, wil ik je daar bij deze hartelijk voor bedanken. 10% van alle giften, geef ik weer door aan een (kleinschalig) goed doel!

Dank je wel voor het stukje dat jij (energetisch) meeloopt op mijn pad. Voel je vrij om de link naar mijn eBooks te delen met anderen. Ik hoop op die manier dat er veel mensen baat mogen hebben bij mijn schrijven door het vinden van (h)erkenning, moed of vertrouwen.

Wil jij mijn eBook lezen, dan kan dat hieronder. Je kunt de pdf ook downloaden. Lees je liever een flipbook, dan kun je hier klikken.