Present

Deze pagina heeft niet voor niets de naam ‘Present’ gekregen. Op mijn auto heb ik jarenlang en sticker gehad met de volgende tekst:

today is a gift def.Present betekent aanwezig, heden, maar ook cadeau. Ik heb de afgelopen jaren ondervonden hoeveel het waard is om het ‘nu’ als een cadeau te ervaren en daar dankbaar voor te zijn. Steeds opnieuw focussen op het nu heeft me geleerd om me minder zorgen te maken, minder te piekeren, maar ook om dingen uit het verleden los te laten. Wat er in het verleden gebeurd is kan ik niet meer veranderen. Het is geweest. Waar ik nu nog last van kan hebben zijn de herinneringen, de gedachten over die gebeurtenissen, maar…. die gedachten kan ik veranderen. Ik kan ze onderzoeken, ze erkennen, ze toelaten en vervolgens toestaan om me los te laten.

Voor mij is de EFT hier een grote hulp bij geweest. Maar ook bijvoorbeeld het online programma ‘Spirit Junkie Masterclass’ van Gabrielle Bernstein en haar boeken hebben me enorm geholpen in dit proces. Onder dit tabblad ‘Present’ geef ik jou tips over boeken, websites, supplementen etc. waar jij misschien ook iets vandaan kunt halen dat waardevol voor je is. Je kunt de bijgevoegde links volgen als je meer informatie wilt. Ook in mijn blogs besteed ik aandacht aan alle dingen die op deze pagina naar voren komen. Sommige tips zijn gewoon simpele huis- tuin- en keukentips. Ook geef ik tips voor cursussen of opleidingen die je kunt volgen. Een aantal opleidingen zijn betaald, maar ook echt het betalen waard! Alles wat ik noem heb ik zelf uitgeprobeerd of ik heb er mee gewerkt. Ik hoop dat deze links jou kunnen helpen als je op zoek bent naar bewustzijn en verandering in jouw leven!