Boeken tip

In de afgelopen jaren heb ik veel boeken gelezen. Het lezen gaf me ontspanning, en ook heel veel rijkdom. Doordat ik leerde, ontwikkelde, oefende, inzichten kreeg en zo groeide.

Uit veel boeken heb ik inspiratie gehaald voor mezelf, maar ook voor het schrijven van mijn boek ‘Over-Leven’. Ik deel hier de titels van de boeken waar ik veel aan gehad heb in mijn groeiproces van overleven naar leven.

Onderstaande titels zijn, naar mijn mening, zeker de moeite van het lezen waard! De eerste twee titels die ik noem zijn de boeken die voor mij echt ‘life-changing’ zijn geweest. Dat wil niet zeggen dat dat voor jou ook zo zou zijn, maar ik geef ze toch een speciaal plekje bovenaan de lijst! Overige boeken heb ik voor het gemak in alfabetische volgorde van de achternaam van de schrijver gezet.

De meeste boeken zijn te bestellen bij bol.com. Aangezien ik mee doe aan een affiliatie-programma* van bol.com zou ik het leuk vinden als je via mijn site besteld. Klik hiervoor op onderstaande link of op de titels van de boeken. Ik heb veel boeken in het Engels gelezen, lees je liever in het Nederlands? De meeste boeken zijn inmiddels vertaald!

Boek kopen? Ga snel naar Bol.com!

*Bestel je via de link van Bol.com op mijn site, dan profiteer ik daarvan mee, zonder dat het jou iets extra’s kost. Zo bedankt Bol.com haar partners voor het maken van reclame. Ik heb besloten hier aan mee te doen omdat ik zelf erg te spreken ben over het gemak van bestellen en de service bij Bol.com. NB. je kunt alle bestellingen die je wilt doen bij Bol.com via deze link bestellen. Het gaat dus niet per se om boeken die ik hier noem. Enneh… ik kan niet zien wat je besteld hoor!