Boeken tip

In de afgelopen jaren heb ik veel boeken gelezen. Het lezen gaf me ontspanning, en ook heel veel rijkdom. Doordat ik leerde, ontwikkelde, oefende, inzichten kreeg en zo groeide.

Uit veel boeken heb ik inspiratie gehaald voor mezelf, maar ook voor het schrijven van mijn boek ‘Over-Leven’. Ik deel hier de titels van de boeken waar ik veel aan gehad heb in mijn groeiproces van overleven naar leven.

Onderstaande titels zijn, naar mijn mening, zeker de moeite van het lezen waard! De eerste twee titels die ik noem zijn de boeken die voor mij echt ‘life-changing’ zijn geweest. Dat wil niet zeggen dat dat voor jou ook zo zou zijn, maar ik geef ze toch een speciaal plekje bovenaan de lijst! Overige boeken heb ik voor het gemak in alfabetische volgorde van de achternaam van de schrijver gezet.

Na het schrijven van veel dingen op mijn website heb ik door uitdagingen op gezondheidsgebied lange tijd niet kunnen lezen. Voor mij een enorm gemis, omdat ik voorheen wel 5 boeken tegelijk las (overal lag dan een ander boek…).
Inmiddels (2023) lees ik weer! Mijn hoofd heeft er de rust en de concentratie weer voor!

Een aanrader van boeken die ik recent heb gelezen is
‘Bestaansrecht’ van Maarten Oversier en
‘De Holist’ van Bob Kukler.