Alkaline ionized water

Doordat ik met online geld verdienen bezig ben, kom ik in aanraking met veel verschillende mensen. Via een van die contacten kwam ik in aanraking met Alkaline Ionized water en na het zien van de informatie over dit water, wist ik meteen dat ik dit water wilde gaan drinken.

In mijn praktijk keek ik bij cliënten altijd naar verzuring van het lichaam, juist omdat verzuring zoveel invloed heeft op het ontstaan van ziekten. Verzuring van het lichaam vindt o.a. plaats door (verkeerde) voeding, (overmatige) inspanning, milieuvervuiling en stress (in de breedste zin van het woord!).

Zelf slik ik al jaren extra Magnesium en ook geregeld supplementen met Tarwegras omdat ik door mijn overprikkeling (=stress) verhoogde kans op verzuring heb. Toen ik ging floaten (drijven in een bad met Epsom-zout) knapte ik daar enorm van op. Wat voor mij ook een teken was dat ik door goede ondersteuning van mijn lichaam toch nog verder kon opknappen, ongeacht wat de dokters zeiden….

Door mijn kennis en mijn persoonlijke ervaring en ervaringen in de praktijk, viel de informatie over het Alkaline Ionized water meteen op zijn plaats.

Het Alkaline ionized water is door de ionisatie vergelijkbaar met gletsjerwater, het gezondste water op aarde.
De drie belangrijkste eigenschappen van gletsjerwater zijn: antioxiderend (-ORP), micro geclusterd en alkalisch. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat jouw lichaam het water beter kan opnemen (dus betere hydratatie) en dat het bijdraagt aan jouw vitaliteit omdat het antioxiderend en ontzurend werkt. Door het drinken van Alkaline Ionized water wordt daarnaast de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen vergroot.

Een positieve ORP geeft de aanwezigheid aan van vrije radicalen die elektronen stelen.
Een negatieve ORP geeft de aanwezigheid aan van extra elektronen die fungeren als antioxidanten.
(Zoals het plaatje aangeeft heeft Alkaline Ionized water een ORP van -400, terwijl gewoon kraanwater een ORP heeft van +400)

Ik ben het water gaan drinken (eerst pH 8.5 en vervolgens opbouwend naar pH9.5) en kon al snel verschillen voelen. Mijn huid veranderde en ik heb minder jeuk. Maar het grootste verschil zit in mijn slapen. Ik slaap nu veel dieper (denk ik), want het voelt gewoon als ‘lekker slapen’, iets wat voor mij eigenlijk helemaal nieuw is!

De mogelijkheden van het ionisatie-apparaat zijn groot. Niet alleen kun je gezond drinkwater maken, maar ook water produceren waarmee je super goed schoon kan maken, kan wassen (zowel groenten en fruit als ramen en kleding) en kan desinfecteren…. alles gewoon met het water uit jouw kraan! Kijk op deze pagina voor een overzicht van een deel van de mogelijkheden.

Mocht je meer informatie willen of heb je specifieke vragen, dan mag je altijd contact met me opnemen. Het makkelijkst is door een berichtje via fb-messenger aan me te sturen.

Ook als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een ionisatie-apparaat help ik je graag verder! Ik heb er namelijk voor gekozen om distributeur te worden! Voor mij een super mooie kans om weer mijn eigen business op te bouwen, zowel online als offline, met een product dat volledig aansluit bij mijn kennis, ervaringen én onderbuik-gevoel dat er voor mijn lichaam en gezondheid meer mogelijk is dan ik ooit had durven hopen!

Disclaimer: ondanks de goede resultaten van het gebruik van Alkaline Ionized water bij veel verschillende ziektes en aandoeningen, kan de informatie op mijn website nooit het advies van een arts of specialist vervangen. Vraag bij klachten altijd de juiste medische hulp!