Rife Therapies

Ik ben in mijn leven altijd op zoek geweest naar ‘therapieën’ die iedereen kan doen zonder tussenkomst van een therapeut.

EFT heeft me daarin veel gebracht en ik heb het altijd met plezier doorgegeven aan mensen in mijn praktijk.

In 2021, tijdens de Corona pandemie, werd mijn zoektocht naar natuurlijk genezen alleen maar verder aangewakkerd. Mijn vertrouwen in de medische wereld daalde tot een dieptepunt en omdat ik niet achter de maatregelen stond werd ik me er nog meer bewust van hoe afhankelijk wij zijn geworden in veel dingen.

Door me te verdiepen in verborgen technieken kwam ik terecht bij Tesla energie en Rife therapie. Dit laatste trok mijn aandacht omdat ik via de site hierover een lijst tegenkwam met allerlei klachten waarvoor je een therapie kon beluisteren.

Hoe mooi dat je door te luisteren naar bepaalde frequenties invloed op je lichaam uit kan oefenen! Ik ga er hier verder niet teveel op in, maar verwijs graag naar de site van de Rife therapie.
Via deze link kom je op de lijst met aandoeningen en kun je luisteren naar de frequenties. Op de site vind je ook alle achtergrond informatie.