Lever, galblaas, nieren en blaas

Herken je het dat je pijn hebt in je buik? Of een opgeblazen gevoel? Heb je dunne, licht gekleurde ontlasting en ben je moe en heb je een wollig gevoel in je hoofd? Of heb je pijn in je onderrug met uitstraling naar je benen en evt. pijn bij het plassen?

Grote kans dat er gruis in je galwegen of nieren zit. Dit kan uiteenlopende klachten geven en wat goed kan helpen is de lever, gal, nieren en blaas even te ondersteunen. Een fijn middel hiervoor is Resium. Het is een fytotherapeutisch middel dat de organen schoon spoelt en de gruisdeeltjes oplost, zodat ze gemakkelijk het lichaam kunnen verlaten.

Bij de Resium zit een maatbekertje zodat je kunt doseren wat nodig is. Het smaakt wel wat raar, maar helpt je lichaam goed opschonen.

Andere middelen die met name helpen om de lever te ondersteunen zijn bv. mariadistel en chlorella. Deze middelen zijn goed om te gebruiken als je in aanraking komt met gifstoffen, dit kunnen gifstoffen zijn van buiten af (verf), maar ook bv. kwik die vrij kan komen uit amalgaamvullingen.