Access Consiousness

In november 2018 kwam ik in aanraking met Access Consiousness en ik vond het wonderbaarlijk om te ervaren hoe alles uit deze methode bij me binnen kwam. Het voelde allemaal zó logisch!

Wat ik jaren had ervaren als ‘vreemd zijn’ en ‘anders zijn’ viel allemaal op zijn plek doordat ik video’s ging kijken en boeken ging lezen vanuit Access Consiousness.

Vooral het ‘in de vraag blijven’ sprak me enorm aan en ook de mantra ‘all of life comes to me with ease, joy and glory’ zette veel verandering in werking.

Op mijn site zul je dus ook zo nu en dan vragen tegen komen die hier vandaan komen. Voorbeelden daarvan zijn ‘What else is possible’ of ‘Hoe wordt het nog beter dan dit?’ Beide zijn het vragen die je openstellen voor mogelijkheden. Is een situatie namelijk negatief en jij vraag bij jezelf of ‘hoe wordt het nog beter dan dit?’ Dan accepteer je daarmee de huidige situatie en stel je je open voor verbeterende omstandigheden.

Ik heb zelf twee keer een BARS-class gevolgd (hoe leuk: samen met onze jongste zoon). Bij een behandeling worden er 32 punten op het hoofd aangeraakt. Hierdoor kunnen oude patronen los gelaten geworden en er kunnen veel processen in het lichaam in gang gezet worden. Voor sommigen is het vooral een manier om even heerlijk te kunnen ontspannen, wat op zich al een weldaad voor het lichaam is.
Voor uitgebreide informatie verwijs ik graag naar de site van Access Consiousness.

Op het moment geef ik zelf geen behandelingen.